Αθλητισμός

Αναστόπουλος: «Στην Καλαμάτα και του χρόνου, να διακοπεί το πρωτάθλημα»

Αλενατόρε” και τη νεα σεζόν στην Μαύρη Θύελλα. Ο Νίκος Αναστόπουλος επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της Καλαμάτας, μετά απο σχετική συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Πρασσά.

Όπως αναφέρει το sdna, o 62χρονος τεχνικός μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους μελανόλευκους αλλά και για την κατάσταση που έχει διαμορφώσει στο ποδόσφαιρο η πανδημία.

«Μίλησα με τον Γιώργο Πρασσά και συμφωνήσαμε για την νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και να παίζει του χρόνου η Καλαμάτα. Θα συνεχίσω με σκοπό να την πάμε, να γυρίσουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί όπου ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον φυσικό της βέβαια χώρο», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Προσωπικά είμαι εναντίον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κυρίως για λόγους υγείας όλων μας που συμμετέχουμε σε αυτό. Επίσης το κόστος όλων των ομάδων αυτής της κατηγορίας στο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ξεκινήσουν πάλι τους αγώνες τους, αλλά και να δημιουργήσουν τις υποδομές προκειμένου να μπορούν να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από τον φονικό αυτό ιό θα είναι πολύ μεγάλο, δυσβάσταχτο θα έλεγα για ένα σύλλογο της 3ης επαγγελματικής μας κατηγορίας της χώρας μας. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι θέμα υγείας και μάλιστα πολύ μεγάλο…»

Αναστόπουλος: «Στην Καλαμάτα και του χρόνου, να διακοπεί το πρωτάθλημα»
To Top