Το δικό μου Σχολείο

“Ας παίξουμε τους μεγάλους”: Απόψε στο αμφιθέατρο Φιλαρμονικής η παράσταση από τη θεατρική ομάδα Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

H θεατρική ομάδα του Δημοτικού των Εκπ.Μπουγά παρουσιάζει την Δευτέρα 22 Απριλίου στις 18:30 στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής την παιδική θεατρική παράσταση "Ας παίξουμε τους μεγάλους"!

"Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση που διοργανώνει ο Όμιλος Θεατρικής Ομάδας του Δημοτικού.
Το έργο που παρουσιάζουμε φέτος είναι μια συναρπαστική θεατρική παράσταση που υποστηρίζεται από τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, από τη Γ’ τάξη του Δημοτικού έως και τη ΣΤ’, με πολλή αγάπη και αφοσίωση.

«Ας παίξουμε τους μεγάλους» του Αντώνη Δελώνη όπου μια ομάδα παιδιών, για να λύσει τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, αποφασίζει να κάνει κυβέρνηση. Ορίζει πρωθυπουργό, υπουργούς και... άρχεται η συνεδρίαση. Πολλά μπορούν να ακουστούν και πολλές αλήθειες να ειπωθούν... Ένα ευχάριστο θεατρικό έργο για μικρούς και...λίγο μεγαλύτερους.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί τη, Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής και ώρα 6:30 μ.μ.. Είσοδος ελεύθερη Σας περιμένουμε!", σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Δημοφιλέστερα

To Top