ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυτικό Εμπορικό Κέντρο: Συνελήφθησαν δυο νεαροί για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα τροφίμων

Παπαδάκης: “Ο χώρος πλέον φυλάσσεται από κάμερες, σεκιούριτι και εποπτεύεται εντατικά από την ΕΛ.ΑΣ.”

Απόπειρα ληστείας από δυο άγνωστους κατήγγειλε πως υπέστη επαγγελματίας του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα της επιχείρησής της και παρασκεύαζε τσουρέκια. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 16:00 όταν άνοιξε η πόρτα του  μαγαζιού της και μπήκε μέσα ένας νεαρός, ζητώντας της απειλητικά “δώσε ό,τι έχεις”, ενώ έξω τον περίμενε κι άλλος ένας. Αυτή αντέδρασε και τον έσπρωξε έξω, κι αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε πέσει θύμα κλοπής και πάλι πριν λίγες εβδομάδες, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο μαγαζί της κλέβοντας εξοπλισμό και χρήματα από το ταμείο, και προκαλώντας ζημιές στον χώρο.

image00003

image00004

Άμεση η επέμβαση της Αστυνομίας στο περιστατικό

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και πρώτα της ΔΙ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο άμεσα και μαζί με συναδέλφους τους, κυνήγησαν έξω στο παρκάκι τα δυο άτομα και τα προσήγαγαν στο ΑΤ Καλαμάτας. Εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν 46χρονο και έναν 47χρονο και αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία, ενώ έχει ληφθεί και υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στον χώρο.

image00001

image00002

Στον χώρο βρέθηκε αμέσως κι ο Πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ Κώστας Παπαδάκης ο οποίος μιλώντας για το περιστατικό στο Messinialive τόνισε πως η επέμβαση της ΕΛΑΣ ήταν άμεση και ο πως ο χώρος αυτός πλέον φυλάσσεται και αστυνομεύεται κι ας σταματήσουν τις ενέργειες αυτές όσοι σκέφτονται να πράξουν κάποιο αδίκημα...

To Top