Αθλητισμός

Μάνη- Πάμισος 2-1, Συγκινητική στιγμή στο Κάμπο: Τιμή σε τρεις θρύλους

Σε ματς που το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η ΑΕ Μάνης επικράτησε 2-1 του Πάμισου Μεσσήνης με τους νικητές να καταλαμβάνουν την 5η θέση στην τελική βαθμολογία και τους ηττημένους την 2η στο φινάλε της Α’ τοπικής.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Παμίσου τίμησε τη μνήμη των Ηλία Λουκαρέα, Ηλία Σπυρέα και Κώστα Αργυρόπουλου, οι οποίοι υπήρξαν σημαντικές μορφές και για τις δύο ομάδες.

“Ο Ηλίας Λουκαρέας, ο Ηλίας Σπυρέας και ο Κώστας Αργυρόπουλος υπήρξαν σημαίνουσες μορφές για τον Πάμισο. Φόρεσαν με περηφάνια την φανέλα της ομάδας και κέρδισαν την αγάπη και τον σεβασμό των φιλάθλων, παρά το γεγονός ότι δεν κατάγονταν από την Μεσσήνη. Η αφοσίωση και η προσφορά τους στον σύλλογο άφησαν ανεξίτηλο στίγμα. Η πρόωρη απώλειά τους αποτέλεσε μεγάλη θλίψη για την οικογένεια του Παμίσου. Το ελάχιστο που οφείλουμε είναι να τιμήσουμε τη μνήμη τους”, σημείωσε ο Γιώργος Πετρουλάκης.

Στο καθαρά αγωνιστικά κομμάτι, η Μάνη προηγήθηκε με γκολ των Κουρούπη, Κουλόπουλου με τους πράσινους να μειώνουν με τον Βλάχο στο τελικό 2-1.

ΑΕ ΜΑΝΗΣ (Παναγιώτης Πολίμος): Κόκκαλης, Σπυρόπουλος (30' λ. τρ. Σπυρέας, 69' λ. τρ. Ντερβίσι), Παναγιώτης Πουλάκος, Γιαννής, Μελενικιώτης, Στραβάκος, Τζανετέας, Γλέζος, Κουλόπουλος (69' Μπάλας), Κουρούπης (69' Κυριάκος Πουλάκος), Μουλιάτος (60' λ. τρ. Χατζηπαναγιώτης).

ΠΑΜΙΣΟΣ (Νίκος Γεωργακλής, Ευτύχης Τασιόπουλος): Τρακάκης (55' Τόσκα), Σταματελόπουλος (55' Αριστομενόπουλος), Κράκουλι, Υμεράσι, Φιλόπουλος, Στάθης Βλάχος (61' Ευθύμης Βλάχος), Τιμπλαλέξης (69' Ντοτσέ), Δεμπεγιώτης, Πετρουλάκης, Παπαδόπουλος, Κόντο (69' Αθανασόπουλος).

Δημοφιλέστερα

To Top