ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητο έπεσε σε βιτρίνα καταστήματος στην Αρτέμιδος-Στο αυτόφωρο ο 25χρονος οδηγός

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί γύρω τις 6.45 στην Αρτέμιδος, στην Καλαμάτα, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα καθόδου παρεκτράπηκε της πορείας του και έπεσε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος, καταστρέφοντας την πρόσοψη του καταστήματος.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, καθώς άλλοι κάνουν λόγο για αναστροφή επί της Αρτέμιδος που επιχείρησε να κάνει ο οδηγός, ενώ άλλοι μιλούν για δεξιά στροφή προς την οδό Κιλκίς, αφού χτύπησε πρώτα στην πινακίδα.
Ενώ υπάρχει και ασάφεια ως προς το πόσοι τελικά ήταν οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, καθώς κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τρεις κοπέλες, ενώ άλλοι κάνουν λόγω για μία.

Ο 25χρονος Π.Ν. οδηγός του αυτοκινήτου και τρεις κοπέλες, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες, επέβαιναν σε αυτό, βγήκαν έξω, χωρίς να έχουν τραυματιστεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μια από τις νεαρές λιποθύμησε, ζαλισμένη από την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο 25χρονος οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, καθώς διαπιστώθηκε από το αλκοτέστ ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μίλησε στο MessiniaLIVE, εκτιμώντας ότι η ζημιά που έγινε στο μαγαζί του είναι γύρω στα 1.500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας που βρέθηκαν στο σημείο της πρόσκρουσης εκτιμούν ότι η σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω στην πρόσοψη ήταν μεγάλη, και πως οι επιβαίνοντες ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, καθώς αν έπεφταν πάνω σε κολώνα ή άλλο συμπαγές αντικείμενο, το ατύχημα θα ήταν θανατηφόρο.


Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο.Η Αστυνομία έχει φτάσει το σημείο. Διακρίνεται και το μαύρο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο δίπλα στη σπασμένη βιτρίνα

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διερευνά το Ανακριτικό της Τροχαίας Καλαμάτας.

To Top