ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Nίκας: “Ας τελειώνουμε επιτέλους με τα σκουπίδια-Έχει γίνει παγκόσμιο ανέκδοτο”

Την αγανάκτησή του εξέφρασε χθες ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αναφορικά με το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών:”Έχει γίνει παγκόσμιο ανέκδοτο, να έχουμε τα χρήματα και να μην τελειώνει αυτή η ιστορία”, δήλωσε χαρακτηριστικά εκφράζοντας αισιοδοξία ότι από τον Μάρτιο θα υπάρξουν ανακοινώσεις ως προς τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Πελοπόννησο και την κεντρική διαχείριση των σκουπιδιών

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Αρχές Μαρτίου ανακοινώσεις για την ΣΔΙΤ των απορριμμάτων

Στις αρχές Μαρτίου θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία της ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, χθες, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι “η πορεία της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα είναι απολύτως ομαλή, δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα στο χρονοδιάγραμμα” και σημείωσε ότι “πολύ σύντομα, αρχές του επόμενου μήνα, θα γίνει ειδική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα”.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε δε, “πρέπει να κλείσουμε με αυτό το θέμα για να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Ας τελειώσουμε επιτέλους με τα σκουπίδια, έχει γίνει παγκόσμιο ανέκδοτο, να έχουμε τα χρήματα και να μην τελειώνει αυτή η ιστορία”.

Nίκας: “Ας τελειώνουμε επιτέλους με τα σκουπίδια-Έχει γίνει παγκόσμιο ανέκδοτο”
To Top