ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Mεσσήνιος βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς στην Λένα Αρώνη

09Ιολ2017 – Art Week

Η Λένα Αρώνη υποδέχτηκε και σήμερα αγαπημένους καλλιτέχνες στο «Art Week» αυτή τη Κυριακή στην ΕΡΤ2.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς μίλησε για το ξεκίνημά του και τη σημαντική διεθνή πορεία του από το Ωδείο της Καλαμάτας στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής καλεσμένη ήταν η σκηνοθέτις Κατερίνα Ευαγγελάτου και μίλησε για το έργο «Άλκηστη» του Ευριπίδη που θα ανεβάσει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 28 & 29 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσέγγισή της σε σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, καθώς και για τη σημασία της παιδείας και της επένδυσης στην Τέχνη.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μαζί με την Λένα Αρώνη

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

09Ιολ2017 – Art Week

O Mεσσήνιος βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς στην Λένα Αρώνη
To Top