Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Οι “μοβ” 2-0 τους “λευκούς” στην Παραλία

Με οικογενειακό διπλό στο Δημοτικό στάδιο οι μελανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Καλαμάτας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Super League 2 που έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα.

Έλλειψη φιλικών αγώνων με άλλες ομάδες, καθώς λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό δεν επιτρέπονται και μάλλον δεν θα επιτραπούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, οι μελανόλευκοι έδωσαν ένα ακόμη οικογενειακό διπλό, το τρίτο από την επανέναρξη των προπονήσεων, αυτή τη φορά όμως στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.

Οι “μοβ” νίκησαν 2-0 τους “λευκούς” με γκολ των Κώστα Ηλιόπουλου (πέναλτι), Θόδωρου Καρούτη. O Νίκος Αναστόπουλος δοκίμασε πράγματα βλέποντας όρεξη και διάθεση από τους μελανόλευκους. Χρησιμοποίησε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, πλην του Ζερόμ Γκιοατά. Ο 25χρονος αμυντικός ήταν ο τελευταίος ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά την επανέναρξη των προπονήσεων και έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους,

Οι ποδοσφαιριστές Καλαμάτας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη περιμένοντας να μάθουν το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν η Λίγκα θα το γνωστοποιήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Μαύρη Θύελλα: Οι “μοβ” 2-0 τους “λευκούς” στην Παραλία
To Top