Επιχειρείν

Τσελέκης: Η Καλαμάτα μπορεί να γίνει πόλος έλξης του ιατρικού τουρισμού

Η τοποθέτηση του Διευθυντή της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “Παπαδοπούλειον” Παναγιώτη Τσελέκη, στο 2ο Forum Messinia που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας και περιλάμβανε ενότητα για τον ιατρικό τουρισμό.

Το «Παπαδοπούλειον» είναι μία υπερσύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα. Παρέχει στις ευαίσθητες αυτές κοινωνικές ομάδες εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, φροντίζοντας να έχουν όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
Προτεραιότητά του είναι η ασφάλεια, η ιατρική επίβλεψη, η νοσηλευτική φροντίδα και η διατήρηση της υγείας από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό καθώς και η παροχή εξαιρετικών συνθηκών διαβίωσης που θα διασφαλίσουν την ευεξία, την ψυχολογική ισορροπία, την αίσθηση ελευθερίας και μια καθημερινότητα γεμάτη ενδιαφέροντα.

Το Παπαδοπούλειον βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία 25.000τμ με απέραντη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο και στο βουνό του Ταυγέτου και απέχει μόνο 5’ οδικώς από το κέντρο της πόλης.

Η φιλοσοφία του βασίζεται στο τρίπτυχο Σώμα-Ψυχή-Πνεύμα και πάνω σε αυτό δημιούργησαν υπηρεσίες που εξυπηρετούν την ευαίσθητη Τρίτη Ηλικία ως προς την σωματική, ψυχική και πνευματική τους υγεία.

Όραμα του ιδιοκτήτη και ιδρυτή του Παπαδοπουλείου, η δημιουργία ενός έργου που θα προσφέρει άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας και φροντίδας σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών σε αρμονία με τη φύση, με γνώμονα πάντα την προσφορά προς τον «άνθρωπο». Εκ θεμελίων έθεσε αυστηρά κριτήρια για να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια πρότυπη μονάδα φροντίδας ατόμων Τρίτης ηλικίας.

Στόχος του, η υψηλή ποιότητα παροχών και υπηρεσιών με σεβασμό προς την Τρίτη Ηλικία και τις ανάγκες της, προσφέροντας αίσθημα ασφάλειας και αγάπης, διατηρώντας την ατομικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου.

To Top