ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος»: Δωρεάν έλεγχο στα οχήματα της Πυροσβεστικής

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Το είπε και το έκανε η εταιρία ΙΚΤΕΟ AUTOVISION Ηλιόπουλος: τον Σεπτέμβριο που δώρισε στην Πυροσβεστική έναν μεγάλο αριθμό καινούργιων και απολύτως χρήσιμων εργαλείων, είχε προτείνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και νέα προσφορά, τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο των πυροσβεστικών οχημάτων μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

Πράγματι σήμερα, μέρους του στόλου της υπάρχουσας δύναμης βρέθηκε στο «Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος», ιδιωτικό ΚΤΕΟ στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας-Μεσσήνης, και πέρασε από τον απαραίτητο έλεγχο τα οχήματα.
Κάτι που θα συμβεί και την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη 18/1.

Παρά το γεγονός της εξαίρεσης από την υποχρέωση υπαγωγής σε περιοδικό τεχνικό έλεγχο από ΚΤΕΟ, των οχημάτων που ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις δυνάμεις Δημόσιας Τάξης και στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ωστόσο, η εξαίρεση αυτή σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την ευθύνη και υποχρέωση των υπηρεσιών/φορέων, στις οποίες ανήκει η κυριότητα των οχημάτων αυτών, για τη συντήρηση και την ασφαλή κυκλοφορία τους.

Και μιλάμε για τα οχήματα που για σχεδόν καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις και απαιτείται να βρίσκονται πάντα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Tέτοιες ουσιαστικές πρωτοβουλίες σαν αυτή της «Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος» είναι πάντα καλοδεχούμενες, ειδικά από φορείς και υπηρεσίες που τις έχουν απόλυτα ανάγκη, αφού προστατεύουν την ζωή και την περιουσία όλων μας!


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος: Δωρεά εργαλείων και τεχνικών ελέγχων στα οχήματα της Πυροσβεστικής

Oι τυχεροί οδηγοί που κερδίζουν – μετά από κλήρωση – τα τέλη κυκλοφορίας κάθε μήνα συνεχίζονται!
Κάθε μήνα κι ένα οδηγός που περνάει από το «Αutovision-ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος» έχει την δυνατότητα να απαλλαγεί από τα τέλη κυκλοφορίας!
Μέχρι σήμερα 10 τυχεροί οδηγοί πήραν το δώρο τους και …ξαλάφρωσαν οικονομικά!

To Top