Αθλητισμός

Champions League: Πέρασε και η Ρεάλ, «πάρτι» Μπάγερν στο Βελιγράδι (βίντεο)

Προκρίθηκε στους «16» του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης, διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα η Μπάγερν.

Η Ρεάλ προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ παρά την ισοπαλία (2-2) με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Μπερναμπέου», σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπριζ στην Κωσνταντινούπολη. Η «βασίλισσα» προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Μπενζεμά, αλλά Μπαπέ και Σαράμπια σε ένα τρίλεπτο «πάγωσαν» το μαδριλένικο στάδιο και διατήρησαν αήττητη την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

 

Σε άλλο ντέρμπι, στον 4ο όμιλο, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της ως πρώτη του γκρουπ, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» χρειάζονται μόνο νίκη απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας στις 11 του Δεκέμβρη για να είναι σίγουρα δεύτεροι και να συνεχίσουν στη διοργάνωση, αφού η διαφορά τους από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους, μειώθηκε στον ένα βαθμό.

Στον 3ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι «καπάρωσε» την πρώτη θέση μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η δεύτερη θέση θα κριθεί στο φίνις, καθώς μετά τη νίκη της Αταλάντα στο Μπέργκαμο επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έβαλε στο «κόλπο» και τους Ιταλούς, αφού οι Ουκρανοί έχουν 6 βαθμούς, οι Κροάτες 4 και οι «μπεργκαμάσκι» 4!

 

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον Παναγιώτη Ρέτσο βασικό για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό σε ολόκληρο τον αγώνα και σε θέση δεξιού μπακ, πέρασε νικηφόρα από τη Μόσχα απέναντι στη Λοκομοτίβ με 2-0 (4ος όμιλος) και διατήρησε κάποιες ελπίδες για την κατάληψη της 2ης θέσης στον Α΄ όμιλο, υπό την προϋπόθεση ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα νικήσει απόψε τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Στο 1ο γκρουπ, η Μπριζ έχασε και τη μαθηματική πιθανότητα για τη δεύτερη θέση μετά την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι. Οι Βέλγοι, μάλιστα, ισοφάρισαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκαν δύο παίκτες της (!), ο σκόρερ Ντιατά και ο Μάτα. Πάντως, η Μπριζ διατήρησε το προβάδισμα έναντι των Τούρκων για την τρίτη θέση, που σημαίνει συνέχεια στο Europa League.

 

Τέλος, στο Βελιγράδι η Μπάγερν έκανε... πάρτι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο συνέτριψε 6-0 με «καρέ» του Λεβαντόφσκι, που έφτασε ήδη τα 10 γκολ σε 5 αγώνες στη διοργάνωση!

ΠΗΓΗ: onsports

 

Champions League: Πέρασε και η Ρεάλ, «πάρτι» Μπάγερν στο Βελιγράδι (βίντεο)

Δημοφιλέστερα

To Top