ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ” Η ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ Στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κάθε μέρα Ελλάδα” φιλοξενήθηκε σε απευθείας...
Δυναμική επιστροφή κάνει το Yiamas Gastro Bar αρχές Ιουλίου, με το “δίδυμο” της επιτυχίας, τους Μανιάτες σεφ Στέλιο Μπαρμπέα και Γιάννη Δικαιουλάκο...
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Tikla στην Καρδαμύλη άνοιξε και πάλι τις πόρτες της και μας περιμένει να δοκιμάσουμε τη γευστική κουζίνα...
Με 2 απλά υλικά θα φτιάξετε το πιο υγιεινό και δροσερό παγωτό και θα το τρώτε χωρίς τύψεις! Είναι ιδανικό επιδόρπιο καθώς...
Πυρετωδώς εργάζονται στο ζαχαροπλαστείο Carino αυτές τις μέρες με έμφαση στα πασχαλινά τσουρέκια. Ο pastry chef Κώστας Κονταξής δίνει ρεσιτάλ δημιουργικότητας μέσα...
Μια συνταγή που μας προτείνει ο Καλαματιανός σεφ Κωνσταντίνος Βασιλειάδης Τι θα λέγατε αντί για την παραδοσιακή μαγειρίτσα, να σας προτείναμε μια...
Ή μανιτάρια φρικασέ! Αν η λέξη vegetarian σε κάνει να νιώθεις άβολα -ναι, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι- τότε σκέψου το συγκεκριμένο...
Αυτό το Πάσχα, λόγω κορονοϊού, μένουμε σπίτι και προτιμάμε τη “Λαδορίγανη” να σουβλίσει για εμάς και να μας τα φέρει ζεστά και...
Κόκκινα αυγά: Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πως θα βάψουμε, εύκολα και γρήγορα, πασχαλινά κόκκινα αυγά. Άφού διαβάσετε για τα υλικά που...
Το βάψιμο των κόκκινων αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη είναι αναπόσπαστο με τη πασχαλινό έθιμο, αναπόσπαστο με το μαρτύριο και την ανάσταση του...