Chef Stories

Carino: Τα γεμιστά τσουρέκια έχουν την τιμητική τους!

Πυρετωδώς εργάζονται στο ζαχαροπλαστείο Carino αυτές τις μέρες με έμφαση στα πασχαλινά τσουρέκια. Ο pastry chef Κώστας Κονταξής δίνει ρεσιτάλ δημιουργικότητας μέσα στο εργαστήρι του Carino, προκειμένου να παρασκευαστούν τόσο τα παραδοσιακά αφράτα τσουρέκια, όσο και η πιο σύγχρονη εκδοχή τους που επιβάλλει να έχουν γέμιση και επικάλυψη σοκολάτας.

CARINO_patisserieSweetbreads#chocolate☎️παραγγελιών 27210-85060

Δημοσιεύτηκε από Carino patisserie στις Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

•ΚΑΤΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…………•CARINO_patisserie☎️παραγγελιων-delivery 27210-85060

Δημοσιεύτηκε από Carino patisserie στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Τσουρέκια μελωμένα, πραγματικός σοκολατένιος πειρασμός, που θα συνοδεύσουν το πασχαλινό μας τραπέζι. Τα γεμιστά τσουρέκια έχουν την τιμητική τους στο Carino, και έρχονται στο σπίτι σας μέσα στο εορταστικό κουτάκι τους, με ένα τηλεφώνημα: Carino patisserie, Ξενοφώντος 12, Καλαμάτα, τηλέφωνο για παραγγελίες-Delivery: 27210-85060

Βεβαίως στο Carino θα βρείτε και τα παραδοσιακά γλυκά του ταψιού που αυτές τις μέρες γίνονται ανάρπαστα. Γαλακτομπούρικο, καταΐφι, μπακλαβάς, κλασικά και αγαπημένα.

Δεν λείπουν όμως και οι κάθε λογής πάστες, και ατομικά γλυκάκια, όλα φτιαγμένα με φρέσκα αγνά υλικά.

 

Carino: Τα γεμιστά τσουρέκια έχουν την τιμητική τους!

Δημοφιλέστερα

To Top