Στη συνταγή που ακολουθεί το θέμα δεν είναι η γέμιση… Αλλά το απέξω ή το γύρω γύρω. Κι αν έχεις συνηθίσει την...
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΓΑΣΤΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ YIAMAS ΣΤΟ ELITE Oι δυο Μανιάτες σεφ Στέλιος...
Μία πρωτότυπη ιδέα για φρέσκα φασολάκια και μεσογειακά αρώματα, που θα αγαπήσετε! #tsoulotip: Προσέχουμε να μην παραβράσουμε τα φασολάκια, ώστε να διατηρηθούν τραγανά....
Με μια όμορφη μουσική βραδιά, από αυτές που καθιέρωσαν τις διασκεδαστικές νύχτες στην πόλη, γιόρτασε τα 7 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του το...
Με μια όμορφη μουσική βραδιά, από αυτές που καθιέρωσαν τις διασκεδαστικές νύχτες στην πόλη, γιορτάζει τα 7 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του το...
ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ" Η ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ Στην εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κάθε μέρα Ελλάδα" φιλοξενήθηκε σε απευθείας...
Δυναμική επιστροφή κάνει το Yiamas Gastro Bar αρχές Ιουλίου, με το "δίδυμο" της επιτυχίας, τους Μανιάτες σεφ Στέλιο Μπαρμπέα και Γιάννη Δικαιουλάκο...
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Tikla στην Καρδαμύλη άνοιξε και πάλι τις πόρτες της και μας περιμένει να δοκιμάσουμε τη γευστική κουζίνα...
Με 2 απλά υλικά θα φτιάξετε το πιο υγιεινό και δροσερό παγωτό και θα το τρώτε χωρίς τύψεις! Είναι ιδανικό επιδόρπιο καθώς...
Πυρετωδώς εργάζονται στο ζαχαροπλαστείο Carino αυτές τις μέρες με έμφαση στα πασχαλινά τσουρέκια. Ο pastry chef Κώστας Κονταξής δίνει ρεσιτάλ δημιουργικότητας μέσα...