Μεγάλη συμμετοχή και χθες στη δεύτερη κατά σειρά παρουσίαση των εδεσμάτων του 1821, που ετοίμασαν οι σπουδαστές και chef του ΙΕΚ Ορίζων,...
Σχολή Κρέατος έρχεται στην Καλαμάτα, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Ορίζων, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους κρεοπώλες να κάνουν εντατικά μαθήματα λαμβάνοντας με...
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έκανε την έρευνα, οι σπουδαστές και σεφ του ΙΕΚ Ορίζων θα τα μαγειρέψουν και οι επιχειρηματίες εστίασης της Καλαμάτας...
Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν χτες η διεύθυνση και το προσωπικό στο πιο κεντρικό εστιατόριο - μεζεδοπωλείο της πόλης, το "Κεντρικόν", μέσα σε...
Ένα εύκολο ψωμί χωρίς μαγιά μπορεί να γίνει το ιδανικό σνακ αν απλώσουμε πάνω στις ζεστές φέτες του βούτυρο και μαρμελάδα, ταχίνι...
Το πρώτο γλυκό του Nέου χρόνου πάντα πρέπει να έχει ξεχωριστή γεύση! Στο Carino θα βρείτε παραδοσιακές χειροποίητες βασιλόπιτες με επικάλυψη λευκής...
Υλικά (Ingredients): -330γρ. αλεύρι που φουσκώνει (330gr. self-rising flour) -1/2 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη στο γουδί (1/2 tsp, mastic) -ξύσμα από μισό πορτοκάλι...
Το κτήμα Πόλα φορά και φέτος τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί για μια μοναδική βραδιά, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς...
Τα Χριστούγεννα είναι κατεξοχήν ημέρες φαγητού. Το τραπέζι είναι πάντα πλούσιο και οι παραδόσεις πολλές. Κάθε περιοχή της Ελλάδας, άλλωστε, έχει και...
Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από τους Chef του ΙΕΚ Ορίζων. Φρικασέ συκώτι στον Ταΰγετο Δεκέμβρη μήνα λέγεται το πιάτο που μαγειρεύει ο σεφ Κωνσταντίνος...