Το επεισόδιο του Master Chef που είχε γυριστεί πριν ένα μήνα περίπου στο εστιατόριο Yiamas στο Elite City Resort, θα προβληθεί απόψε...
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 Απαραίτητο συνοδευτικό στην ...κραιπάλη του Πασχαλινού τραπεζιού είναι το παραδοσιακό χειροποίητο...
Η Μεγάλη Πέμπτη έφτασε. Μαζί και το βάψιμο των αυγών και οι συμβολισμοί. Δείτε τον εύκολο και σωστό τρόπο από τον σεφ Κωνσταντίνο...
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μια νηστίσιμη χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο. Συστατικά Για το φύλλο 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. νερό 1...
Ο κόσμος των εκλεκτών γεύσεων συνόδεψε τον chef Πολ Μποκούζ στην τελευταία του κατοικία. "Τέτοιους ανθρώπους δεν τους κλαίμε, τους τιμάμε", δήλωσε...
Ο σεφ Κωνσταντίνος Τσίχλας μας φτιάχνει μια εορταστική καρυδόπιτα που μπορεί να συνοδεύσει το αποψινό ρεβεγιόν! Μια συνταγή εύκολη που γίνεται γρήγορα...
Υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο, τον πιο όμορφο - για πολλούς - μήνα του χρόνου! Και είναι έτσι γιατί εκτός από την αλλαγή του...
Τα γενέθλιά του στην Καλαμάτα γιόρτασε χθες ο αγαπημένος γευσιγνώστης, ταξιδευτής μάγειρας, συγγραφέας και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης με αφορμή την παρουσία του...
Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης Τα κορίτσια της υποδοχής Το προσφάτως βραβευμένο Yiamas Gastro Bar, πιστό στα καθιερωμένα γαστρονομικά “ραντεβού” ξεκίνησε με επιτυχία...
Το βραβευμένο Yiamas Gastro Bar, πιστό στα καθιερωμένα γαστρονομικά “ραντεβού” παρουσιάζει βραδιές σύγχρονης Ελληνικής Γαστρονομίας και ετοιμάζεται να δώσει ένα μοναδικό επίλογο...