Έξι είδη λαγάνας ετοίμασε φέτος ο Παύλος Χριστόπουλος στο "Εργαστήρι" στην οδό Μακεδονίας 6, αφού έχει την τιμητική της σήμερα το συγκεκριμένο...
ΤΟ ΚΟΚ ΖΥΓΙΖΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΚΙ Ο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ! Πανελλήνια πρωτοτυπία στη Μεσσήνη! Ένα κοκ -γίγαντα δημιούργησε...
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑ Διάρκεια Προγράμματος: Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019...
Θέλει να προσφέρει στους πελάτες του γεύσεις αυθεντικές, που να αντιπροσωπεύουν και τις δύο πατρίδες του. Πιστεύει πως μέσα από το μενού...
SAFFRON: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ! Την παραμονή της πρωτοχρονιάς το εστιατόριο Saffron, Κρήτης 52, εντός του Garden City Resort, έχει...
ΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΣΥΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ GOURME! Τα συκο-τρουφάκια, το νέο προϊόν της επιχείρησης "ΚΟΥΝΟΣ" μάς παρουσίασε ο σεφ Μιχάλης Αγγελόπουλος. Το MessiniaLive βρέθηκε...
ΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ! Συνεχίζει να διαπρέπει στο Μαϊάμι και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σεφ ο μεσσήνιος Δημήτρης Πυλιώτης....
ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ 8ου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Τα γενέθλιά του στην Καλαμάτα γιόρτασε...
ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΛΑΤΑΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ...
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΕΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΗ Το ροζ κουκλίστικο χρώμα του και το ντεκόρ που παραπέμπει σε patisserie...