Chef Stories

Yiamas Gastro Bar: ο σεφ Γκίκας Ξενάκης άνοιξε την “τριλογία” Ελληνικής Γαστρονομίας

Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης 

Τα κορίτσια της υποδοχής

Το προσφάτως βραβευμένο Yiamas Gastro Bar, πιστό στα καθιερωμένα γαστρονομικά “ραντεβού” ξεκίνησε με επιτυχία απόψε τις βραδιές σύγχρονης Ελληνικής Γαστρονομίας θέλοντας να αποχαιρετίσει με τον πιο γευστικό τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

Πρώτος καλεσμένος απόψε της "μαγειρικής τριλογίας" ήταν ο σεφ Γκίκας Ξενάκης του εστιατορίου "Aleria" της Αθήνας.
Ο καταξιωμένος chef παρουσίασε το δικό του σενάριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας, προσφέροντας σε όσους βρέθηκαν σήμερα αυτή την όμορφη και "δροσερή" καλοκαιρινή βραδιά στο Yiamas Gastro Bar τέλειες γεύσεις.

 Τα κρασιά του Οινοποιιου Ψαρούλη

 Ο μοναδικός Στάθης Αποστολόπουλος

Ο σεφ Γιάννης Δικαιουλάκος

        Οι...γλυκατζήδες της κουζίνας!

To menu που ετοίμασε απόψε ο σεφ Γκίκας Ξενάκης, μαζί με την ομάδα του Yiamas Gastro Bar, και την πολύτιμη υποστήριξη των σεφ Στέλιου Μπαρμπέα και Γιάννη Δικαιουλάκου.

Δημοφιλέστερα

To Top