Chef Stories

YIAMAS Gastro Bar: Βραδιές γνωριμίας με την Ελληνική Γαστρονομία

Το βραβευμένο  Yiamas Gastro Bar,  πιστό στα καθιερωμένα  γαστρονομικά “ραντεβού” παρουσιάζει βραδιές σύγχρονης Ελληνικής Γαστρονομίας και ετοιμάζεται να δώσει ένα μοναδικό επίλογο  στο φετινό καλοκαίρι.

Μέσα από 3 διαφορετικές θεματικές  βραδιές,  νέοι και καταξιωμένοι chef  θα μας παρουσιάσουν το δικό τους σενάριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας, προσφέροντας μας την εμπειρία της γεύσης που σε συνδυασμό με το άψογο σερβις του Yiamas Gastro Bar, θα ανεβάσουν για άλλη μια φορά τον πήχη στον τομέα της εστίασης στην πόλη.

 

Παρουσιάζουμε τους σεφ με ένα πολύ σύντομο βιογραφικό και θα ακολουθήσει  αναλυτικό αφιέρωμα στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν καθώς και στο μενού που θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν οι παραβρισκόμενοι στις βραδιές γνωριμίας με την Ελληνική Γαστρονομία του Yiamas Gastro Bar.

 

Γκίκας Ξενάκης: με παρουσία στο Yiamas Gastro Bar στις 30.08.17

 Ξεκίνησε από την Le Monde και πέρασε από πολλές άγνωστες αλλά και γνωστές κουζίνες. Από το Φιλόξενο Σπίτι, από τους Ορίζοντες του Λυκαβηττού, από το Boschetto όπου δούλεψε 6 ολόκληρα χρόνια, αλλά και τη Σπονδή για ενάμιση χρόνο με τον Αrnaud Bignon επικεφαλής στην κρύα κουζίνα. Στη συνέχεια, στο Breeze και τα τρία τελευταία χρόνια σταθερά στο Αleria του Νικηφόρου Κεχαγιαδάκη, το τελευταίο επαγγελματικό του σπίτι.

 

Κύρκος Ζήσης : με παρουσία στο Yiamas Gastro Bar στις  18.09.17

Από το Αριστερα Δεξια του Καραμολέγκου στο Balthazar του Τσιακστιρα, μια μεγαλη σταση για 8 χρόνια δίπλα στον Jerome Serres, Ηριδανος, Πιλ Πουλ, Bijgaarden Belgium, Ubay Lebanon. Μια βόλτα  στην νοτιοανατολικη Μεσογειο στο Macakizi Boutique Hotel που κρατησε 4 χρόνια, συνεργασιες με σεφ όπως Anthony Genovese, Toshitaka Omiva, David Tounatain και άλλοι και πλεον owner του kyrkoszisis.com & “Φαβα” μυστικά δείπνα με εδρα το Βελγιο.  

Στέλιος Μπαρμπέας- & Γιάννης Δικαιουλάκος  25.09.14

Στέλιος Μπαρμπεας O executive chef του ξενοδοχείου Elite City Resort και του Yiamas gastro bar εργάζεται στο ξενοδοχείο από το 2013. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, εστιατόριο Καλλίστη,  εστιατόριο
El pecado, εστιατόριο Lunderrette,  Ξενοδοχείο  Poseidon Resort.

Γιάννης Δικαιουλάκος  O chef de cuisine του εστιατορίου Yiamas gastro bar, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε σπουδαία εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, εστιατόριο Πιλ Πουλ, στο ξενοδοχείο Costa Νavarino, στο ξενοδοχείο Amanzoe, και στο Mandola rosa του ομίλου Grecotel. Eπίσης, έχει εργαστεί σε ελληνικά εστιατόρια στο Λίβανο και στο Ντουμπάι

Μείνετε συντονισμένοι…..  

YIAMAS Gastro Bar γιατί η γεύση είναι εμπειρία.

 

Το Yiamas Gastro Bar βρίσκεται κοντά σας καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 02:00 το βράδυ.

https://www.facebook.com/YiamasGastroBar.

YIAMAS Gastro Bar: Βραδιές γνωριμίας με την Ελληνική Γαστρονομία

Δημοφιλέστερα

To Top