Chef Stories

“Εργαστήρι Χριστόπουλος”: Απίθανα παραδοσιακά τσουρέκια για το Πασχαλινό τραπέζι

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6

Απαραίτητο συνοδευτικό στην …κραιπάλη του Πασχαλινού τραπεζιού είναι το παραδοσιακό χειροποίητο τσουρέκι!

Για πριν και για μετά το φαγοπότι είναι ό,τι πρέπει, για μικρούς και μεγάλους που θέλουν μια ημέρα να το ρίξουν έξω!
Βρεθήκαμε στο “Εργαστήρι” του Παύλου Χριστόπουλου στην οδό Μακεδονίας 6 και ζήσαμε όλες τις στιγμές του τσουρεκιού, μέχρι την ώρα που τοποθετείται στον πάγκο και μας περιμένει να το πακετάρουμε!
Τσουρέκια μικρής και συνεχόμενης παραγωγής κι όχι στοκ, που είναι ολόφρεσκα και με αγνά υλικά – χωρίς συντηρητικά – για να καταναλωθούν με ευχαρίστηση!

Πάντα με το χαμόγελο τα κορίτσια του “Εργαστηρίου”!

Απλά ή με γέμιση, με γεύσεις oreo, πραλίνα ή και bueno, λευκά ή σοκολατένια και σε τιμές που λες – δεν μπορεί – “το αφεντικό τρελάθηκε”!
Μαζί με τα παραδοσιακά φρέσκα τσουρέκια στο “Εργαστήρι” θα βρείτε εξαίσιο γαλακτομπούρεκο που μυρίζει βούτυρο!
Προφιτερόλ που “τα σπάει”, αλλά και ολόφρεσκο εκμέκ!

Τούρτες και γλυκά για τους εορτάζοντες και αρτοποιήματα ξεχωριστά!

Ο Παύλος Χριστόπουλος, τέταρτη γενιά στην επιχείρηση, συνεχίζει την παράδοση

INFO
https://www.facebook.com/Ergastirixristopoulos/

Comments
To Top