fbpx
Chef Stories

Εύκολη εορταστική καρυδόπιτα

Ο σεφ Κωνσταντίνος Τσίχλας μας φτιάχνει μια εορταστική καρυδόπιτα που μπορεί να συνοδεύσει το αποψινό ρεβεγιόν!
Μια συνταγή εύκολη που γίνεται γρήγορα και με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Υλικά
250γρ ζάχαρη
6 αυγά
1 κουτ. σούπας μπεικιν παουντερ
50 γρ αλεύρι
1 κουπα φρυγανιά
Λιγη κανέλλα
Λιγο γαρ’υφαλλο
1 και μιση κουπα καρύδι

Σιρόπι
2 κούπες ζάχαρη
Χυμό λεμόνι
Νερό

To Top