Εξυφαίνεται σχέδιο σε βάρος της Μαύρης Θύελλας
Αθλητισμός

Εξυφαίνεται σχέδιο σε βάρος της Μαύρης Θύελλας

“Παιχνίδι” σε βάρος της Καλαμάτας φαίνεται πως απεργάζονται στην ΕΠΟ, καθώς οι πληροφορίες του sport365.gr φέρνουν την επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να τοποθετεί τις δυο Μεσσηνιακές ομάδες στο γκρουπ της Αθήνας!

Τα γεωγραφικά κριτήρια που ισχύουν στον καταρτισμό των ομίλων φαίνεται πως φέτος πηγαίνουν περίπατο προς εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων αλλά στην Καλαμάτα δεν θ’ αφήσουν να περάσει χωρίς αντίδραση ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα «μηνύματα» που λαμβάνουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, έχουν προκαλέσει αναστάτωση, παρότι σε επίπεδο πληροφοριών έως τώρα, καθώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Η σκέψη- πρόθεση που έχει εκδηλωθεί στην ΕΠΟ, με βάση τις διαρροές, είναι να τοποθετηθεί η «Μαύρη Θύελλα» στον όμιλο των Αθηνών και αυτόματα εκείνος της Πελοποννήσου να συμπληρωθεί από τον Ιάλυσο Ρόδου, τη στιγμή που ο Διαγόρας θα βρεθεί στο γκρουπ των πρωτεύουσας!

Το εκτός λογικής αυτό σενάριο, δεν έχει να κάνει βέβαια με γεωγραφική κατανομή των ομάδων αλλά με άλλες επιδιώξεις που μόνο στην ΕΠΟ γνωρίζουν. Εάν στην επιτροπή “λείπουν” ομάδες για να συμπληρωθεί ο όμιλος της Αττικής, αυτές θα πρέπει να τις αναζητήσουν στους όμορους νομούς και όχι βέβαια στον νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ο όμιλος της Αθήνας (8ος) συγκροτήθηκε πέρυσι με τις ομάδες της Κρήτης, οι οποίες στο νέο σενάριο της ΕΠΟ μένουν εκτός. Αντ’ αυτών θα μετέχουν οι Αχαρναϊκός και Καλλιθέα που υποβιβάστηκαν από την Football League, Αιγάλεω, Ηλυσιακός, Αγ. Ιερόθεος που παρέμειναν από την Γ’ Εθνική, ενώ από την ΕΠΣ Αθηνών ανήλθαν οι Άγιοι Ανάργυροι και ο ιστορικός Χαραυγιακός.

Η αλλαγή ομίλου στις Μεσσηνιακές ομάδες δεν είναι το μοναδικό “μαγείρεμα” που σκέφτονται στην ΕΠΟ. Εξετάζονται ακόμη τα ενδεχόμενα να συμμετέχει ο Αιολικός σε όμιλο με ομάδες της Εύβοιας και της Βοιωτίας όπως και να σχηματιστεί ένας όμιλος μόνο με ομάδες της Κρήτης και του Πειραιά.

Και όλα αυτά, προκειμένου να υπάρξουν ομάδες που θα ευνοηθούν και ομάδες που θα αδικηθούν.

Το ΔΣ της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένο για σήμερα και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης βρίσκεται και ο καταρτισμός των ομίλων.

http://www.sport365.gr/kalamata/item/18154-eksyfainetai-sxedio-se-varos-tis-mayris-thyellas

Εξυφαίνεται σχέδιο σε βάρος της Μαύρης Θύελλας
To Top