Αποδυτήρια στα Παλιάμπελα-Κερκίδα στο γήπεδο Δυτικής παραλίας
Yποδομές

Αποδυτήρια στα Παλιάμπελα-Κερκίδα στο γήπεδο Δυτικής παραλίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας προέβη σε έγκριση μελέτης του έργου «Κατασκευή αποδυτηρίων και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο ¨Παλιάμπελα¨ & προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας θεατών στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας» του Δήμου Καλαμάτας. Η μελέτη του εν λόγω έργου έχει προϋπολογισμό 300.000 € με το ΦΠΑ.

Τα αποδυτήρια του γηπέδου στα Παλιάμπελα θα έχουν εμβαδό 106,93 τμ και θα περιλαμβάνουν δύο πλήρεις μονάδες αποδυτηρίων αθλητών, με δυνατότητα εξυπηρέτησης ΑμεΑ, γραφείο διοίκησης και αποδυτήρια για διαιτητές, καθώς και ιατρείο.
Επίσης, θα διαμορφωθεί με κατάλληλο τρόπο ο χώρος στάθμευσης στο ανατολικό τμήμα του γεωτεμαχίου όπου βρίσκεται το γήπεδο, θα κατασκευασθούν πεζοδρόμια και ρειθροκράσπεδα και θα διαμορφωθεί επιπλέον χώρος για τη στάθμευση οχημάτων σε διπλανό γεωτεμάχιο. Με τον τρόπο αυτό θα υποστηριχθεί το προπονητήριο στα Παλιάμπελα, που έχει τεθεί στη διάθεση του ΠΣ «Η Καλαμάτα».
Επίσης, θα γίνει προμήθεια και τοποθέτηση μιας μεταλλικής κερκίδας τεσσάρων βαθμίδων, για 200 άτομα, στο Δημοτικό Γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.

Αποδυτήρια στα Παλιάμπελα-Κερκίδα στο γήπεδο Δυτικής παραλίας
To Top