Επιχειρείν

20 Mεσσήνιοι παραγωγοί και τα προϊόντα τους στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center

15νθήμερο γαστρονομίας- ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο πολυχώρος Yoleni’s Greek Gastronomy Center και ο Greek Gastronomy Guide, στα πλαίσια του προγράμματος Gastronomy and Wine Tourism, θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 19/6 τη Γαστρονομική Κοινότητα της Καλαμάτας, για να αναδείξουν την γαστρονομική ταυτότητα της Καλαμάτας και τον γαστρονονομικό πλούτο της ευρύτερης περιοχής.


Το πρώτο Olive Oil Bar στην Ελλάδα, φιλοξενείται στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center και παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να οδηγηθεί μεθοδικά στη γνώση, τη σωστή επιλογή αλλά και την απόλαυση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου


Η ομάδα του Yoleni's Wine & Spirit Cellar, κατόπιν αυστηρής επιλογής, μας προτείνει τις πιο εκλεκτές ετικέτες κρασιού του ελληνικού αμπελώνα. Στο χώρο λειτουργεί κάβα και wine bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τις προτάσεις κρασιού του expert sommelier, καθώς και τα γευστικά πιάτα της οικογένεια της Yoleni’s. Ο χώρος μπορεί ακόμη να φιλοξενήσει οινογνωσίες, παρουσιάσεις, εταιρικά και bonding events!

Εστιατόριο και Steak Bistro στον 1ο όροφο: Επιλέξτε ανάμεσα από 40 και πλέον γευστικές επιλογές από το μενού που έχει επιμεληθεί ο Head Chef της Yoleni’s! Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, αγαπημένα διεθνή πιάτα με δημιουργικές πινελιές, premium κοπές κρέατος με τα εκλεκτά συνοδευτικά τους και μοναδικές ποικιλίες ελληνικού οίνου

ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ

Το Yoleni’s Greek Gastronomy Center θα φιλοξενήσει επιλεγμένα τοπικά προϊόντα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας, από 20 και πλέον επιλεγμένους παραγωγούς, που θα βρίσκονται στον πολυχώρο για 14 ημέρες (από την Τετάρτη 19/6 έως την Τετάρτη 3/7), έτσι ώστε το κοινό να γνωρίσει τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής και τους δημιουργούς και να δοκιμάσει μέσα από καθημερινές γευσιγνωσίες και οινογνωσίες τις γεύσεις της και τα εξαιρετικά προϊόντα της.

Την Τετάρτη 19/6, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου Yoleni’s Greek Gastronomy Center o Γιώργος Πίττας, εμπνευστής του θεσμού των Γαστρονομικών Κοινοτήτων, θα παρουσιάσει την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος Gastronomy and Wine Tourism στην Καλαμάτα και κατόπιν εκπρόσωποι της Γαστρονομικής Kοινότητας Καλαμάτας θα μιλήσουν για το έργο τους, την εμπειρία της συνεργασίας τους, ενώ θα ακολουθήσει ένα «ταξίδι» στις γεύσεις, τους ανθρώπους και τα προϊόντα της περιοχής με γευσιγνωσία τοπικών μεζέδων και ποτών.


Στο παραδοσιακό εδωδιμοπωλείο φιλοξενούνται περισσότερα από 1000 εκλεκτά προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα! Στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσει τη γωνιά κοπής αυθεντικών αλλαντικών και τυριών, το χώρο με είδη αρτοποιίας, φρέσκα φρούτα & λαχανικά, λαχταριστά εδέσματα, γλυκά αλείμματα, χειροποίητα ζυμαρικά και πολλά ακόμη!

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Γαστρονομικής Κοινότητας της Καλαμάτας, μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα της περιοχής θα περιλαμβάνονται στο μενού του Yoleni’s Greek Gastronomy Center για να τα απολαύσουν οι λάτρεις της γαστρονομίας, στον πολυχώρο της Σόλωνος 9, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

20 Mεσσήνιοι παραγωγοί και τα προϊόντα τους στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Δημοφιλέστερα

To Top