Αθλητισμός

Στο OPEN με εντολή Ιβάν το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας

Από το Open TV θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου στην Τούμπα

Δώρο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στους οπαδούς της ομάδας και όχι μόνο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το OPEN, ενημέρωσε πριν από λίγο πως το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας θα καλυφθεί από αυτό.
Το παρασκήνιο της απόφασης αυτής έχει ενδιαφέρον, αφού την απόφαση την πήρε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μετά από συσκέψεις που είχε με τους επιτελείς της ΠΑΕ.

Το σκεπτικό του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, είναι απλοϊκό και έχει να κάνει με την κατάσταση που περνά η κοινωνία της χώρας και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά.

Ουσιαστικά ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων η υποβάθμιση του PAOK TV, το οποίο και υποστηρίζει σθεναρά, όμως στη παρούσα φάση με τον κόσμο να περνάει πολλές οικονομικές δυσκολίες αλλά και να βρίσκεται σε μία κατάσταση αβεβαιότητας με την πανδημία, θα ήταν καλό να του προσφέρει δωρεάν το πιο εμπορικό παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι.

Είναι ένα δώρο και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και για όλους τους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΠΑΕ, το ταμείο της θα στερηθεί ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τις 500 χιλιάδες ευρώ, όμως στη προκειμένη περίπτωση το έσοδο αποδείχτηκε πως δεν είναι προτεραιότητα του Ιβάν Σαββίδη.

Θυμίζουμε πως το ματς είναι νοκ άουτ, θα διεξαχθεί στην Τούμπα και θα ξεκινήσει στις 21:00 της 25ης Αυγούστου.

Επίσης το OPEN αναμένεται να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που θα το βοηθήσει στην αύξηση της διαφημιστικής πίτας…

Πηγή https://www.paok24.com/podosfairo/155110/sto-open-me-entoli-ivan-to-paok-mpesiktas?fbclid=IwAR1IkIjg6ICaL9SoeObqq8EL3i1dvsCBFJvyOt4zlewXfocUmRxjVWcoejQ

Στο OPEN με εντολή Ιβάν το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας
To Top