Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Οι πρώτες εντολές Πρασσά- Ενημέρωση και δείπνο στην ομάδα- Αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά

Αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους άμεσους συνεργάτες του αλλά και αυτοψία σε γήπεδα και γραφεία περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Γιώργου Πρασσά στην Καλαμάτα.

Ο ισχυρός άνδρας της Μαύρης Θύελλας από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, έχει ξεκινήσει ένα μαραθώνιο επαφών προκειμένου να ενημερωθεί για τα πεπραγμένα έως τώρα στην ομάδα αλλά και να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Οι εντολές που δίνει είναι να μην παραμείνει καμία εκκρεμότητα ανοιχτή και να τηρούνται απόλυτα τα χρονοδιαγράμματα που έχουν μπεί.

Κάντε ότι χρειάζεται για να λειτουργούν τα πάντα στην ομάδα όπως πρέπει”, τονίζει στους συνεργάτες του οι οποίοι παράλληλα με τα αγωνιστικά τρέχουν και τα οργανωτικά θέματα της ομάδας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας επισκέφτηκε τόσο το γήπεδο του Μεσσηνιακού όσο και αυτό της Παραλίας,ξεναγήθηκε στους χώρους και έλαβε γνώση των εργασιών που θα γίνουν για τον βελτίωση των αποδυτηρίων ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία της ομάδας, τα οποία βρίσκονται στην τελική φάση διαμόρφωσης τους.

Ο Γιώργος Πρασσάς θα έχει απόψε μία πρώτη γνωριμία και με το αγωνιστικό τμήμα καθώς θα παραθέσει δείπνο στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο Horizon Blu, εκεί όπου αύριο το βράδυ θα μιλήσει για όλα τα θέματα της ομάδας στους εκπροσώπους των MME.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, οι μελανόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με προπονήσεις στογήπεδο Μεσσηνιακού.

Εξετάσεις και εργομετρικά

Από σήμερα ξεκίνησαν τις αιματολογικές εξετάσεις ενώ θα υποβληθούν επίσης στους απαραίτητους καρδιολογικούς ελέγχους. Την Πέμπτη θα γίνουν και τα εργομετρικά, ένα 24ωρο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο.

 

Πηγή

Μαύρη Θύελλα: Οι πρώτες εντολές Πρασσά- Ενημέρωση και δείπνο στην ομάδα- Αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά
To Top