Αθλητισμός

Καλαμάτα 80 – Πως θα διατεθούν τα 125 εισιτήρια για την αναμέτρηση με Ορεστιάδα

Η Καλαμάτα 80 έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης των λιγοστών εισιτηρίων που έχει δικαίωμα να εκδώσει μετά τα νέα μέτρα, στον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης στην pre league, με αντίπαλο τον Άθλο Ορεστιάδας.

To ματς έχει προγραμματιστεί το προσεχές Σάββατο 8/1 και στο κλειστό της Παραλίας, με το μέτρο του 10%, θα μπουν συνολικά 125 φίλαθλοι.

Η ανακοίνωση των “λύκων”:

Η διοίκηση μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 08/01 με αντίπαλο τον Άθλο Ορεστιάδας και λόγω του περιορισμου στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορονοιου στο 10%, ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τα 125 διαθέσιμα εισιτήρια θα διατεθούν ως εξής:

Μέχρι και την Τρίτη 4/1 δικαίωμα απόκτησης εισιτήριου θα έχουν αποκλειστικα οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν το εισιτηριο τους μέχρι και τότε.

Από Τετάρτη 5/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Εισιτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται έξω από το γήπεδο, παρά μόνο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβη των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτηρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης.

Όσο άδικο και να βρίσκουμε και εμείς τον δραματικό περιορισμό των επιτρεπόμενων θεατών είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους κανόνες και να συμμορφωθουμε. Όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο YouTube σε συνεργασία με το best-tv.gr.

 

Καλαμάτα 80 – Πως θα διατεθούν τα 125 εισιτήρια για την αναμέτρηση με Ορεστιάδα
To Top