ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

10.000 ευρώ για την 5η Λευκή Νύχτα από τον Δήμο Καλαμάτας

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Νύχτα αφιερωμένη στο εμπόριο, τις προσφορές και τη διασκέδαση διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά ο Δήμος Καλαμάτας. Η φετινή Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα, το Σάββατο 26 Αυγούστου έως τα ξημερώματα της Κυριακής, με ανοιχτά τα καταστήματα, χαμηλές τιμές, προσφορές και διασκέδαση μέχρι το πρωί.
Μάλιστα για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς κεφιού και κατανάλωσης, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε πίστωση 10.000 ευρώ, συνδράμοντας έτσι στην κάλυψη μέρους των δαπανών ενώ εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν και χορηγοί για τα υπόλοιπα έξοδα της βραδιάς.

Ο δήμος της Καλαμάτας στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η «Λευκή Νύχτα» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μια βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο, με πολύ χαμηλές τιμές για το κοινό, καθώς και στη διασκέδαση, ο Δήμος Καλαμάτας θα διοργανώσει την 5η Λευκή Νύχτα το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 προς την Κυριακή 27 του μήνα. Σε αυτή τη διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας συρρεύουν στην Καλαμάτα πολλές χιλιάδες επισκεπτών από την Πελοπόννησο κι ακόμη παραπέρα, συμπράττουν με το Δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Συλλόγων Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά μέχρι το ξημέρωμα, προσφέροντας τα είδη τους σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης μέχρι 10.000 ευρώ με το ΦΠΑ για την κάλυψη μέρους των δαπανών της εκδήλωσης. Μέρος των εξόδων αναμένεται να καλυφθεί από χορηγίες”.

10.000 ευρώ για την 5η Λευκή Νύχτα από τον Δήμο Καλαμάτας
To Top