ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες ώρες πριν τη “Λευκή γιορτή”!

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!

Μία βόλτα στην πόλη της Καλαμάτας αυτήν την ώρα, αρκεί για να καταλάβεις ότι το βράδυ θα διοργανωθεί κάτι μεγάλο, κάτι σπουδαίο, κάτι δυνατό!

Η ησυχία του μεσημεριού στο κέντρο της πόλης τίποτα δεν προμηνύει την κοσμοσυρροή που θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες, κυρίως από τις 20.30 και μετά οπότε και θα ανοίξουν τα καταστήματα και μέχρι τα ξημερώματα.

Μπορεί τα εμπορικά καταστήματα να είναι κλειστά, μαζεύοντας δυνάμεις και όρεξη για να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες που θα κατακλύσουν την πόλη, στο πλαίσιο της 5ης Λευκής Νύχτας, όμως οι επαγγελματίες του ήχου, στήνουν τα ηχητικά στα σημεία όπου θα διοργανωθούν διάφορα events και συναυλίες και προετοιμάζονται για να δώσουν το μουσικό τόνο της βραδιάς.

Όπως και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης που θα έχουν τα δικά τους music points!

Επίκεντρο η Κεντρική πλατεία, αλλά και το Ιστορικό Κέντρο, η οδός Αμφείας που “ξαναζωντανεύει”, η Αριστομένους, διάφορα μαγαζιά έχουν ετοιμάσει events και μάλιστα θα έρθουν και γνωστά πρόσωπα της χώρας όπως η Φανή Χαλκιά σε γυμναστήριο, η Κατερίνα Καινούργιου σε κατάστημα οπτικών, ο Γιάννης Σπαλιάρας σε κατάστημα ρούχων και καλλιτέχνες όπως ο Θάνος Τζάνης και η ΚΙΑΝΑ σε event του Έμφασις!

Επίσης, στις 20:30 θα γίνει και η τρίτη πρόβα για το ρεκόρ Γκίνες στον Καλαματιανό χορό!

Η 5η Λευκή Νύχτα απέχει μόνο λίγες ώρες και σύμφωνα με τις δηλώσεις της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη που διαβεβαίωσε και υποσχέθηκε ότι οι έμποροι θα καταρρίψουν κάθε ρεκόρ στις εκπτώσεις αναμένεται κυριολεκτικά το αδιαχώρητο!

Σε λίγη ώρα θα τεθούν σε ισχύ και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου στις κεντρικές οδούς απαγορεύεται η πρόσβαση, η κυκλοφορία οχημάτων και φυσικά το παρκάρισμα, εκεί που υπάρχει ειδική σήμανση από την Τροχαία Καλαμάτας!

Στον αντίποδα, η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν αρέσει ούτε ενδιαφέρει μια μερίδα κόσμου και δεν είναι λίγοι που σχολιάζουν αρνητικά τέτοιες πρωτοβουλίες.
Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες, ας βγουν κι αυτοί έστω για ένα καφεδάκι για να έχουν εικόνα κι άποψη και να ενισχύσουν και τους καταστηματάρχες εστίασης.

Η μεγάλη γιορτή του εμπορίου πλησιάζει: Καλή διασκέδαση και καλά ψώνια!

5η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας: Όλα έτοιμα για απόψε- Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Λίγες ώρες πριν τη “Λευκή γιορτή”!
To Top