ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθετήθηκαν οι σημαίες στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Η Γαλανόλευκη και η σημαία της πόλεως της Καλαμάτας από σήμερα το πρωί κυματίζουν δίπλα-δίπλα στη Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.
Στην αρχή, αλλά και στο τέλος του κτιριακού συγκροτήματος τοποθετήθηκαν τέσσερις συνολικά ιστοί , όπου ήδη αναρτήθηκαν 2 ελληνικές σημαίες και 2 σημαίες της πόλεως.
Σημαίες που δεν θα παίζουν διακοσμητικό ρόλο. Η Γαλανόλευκη Ελληνική Σημαία δηλώνει την εθνική μας ταυτότητα και αποτελεί σύμβολο ενότητας, εμψύχωσης, τιμής αλλά και καθοδήγησης των Ελλήνων μέσα στο διάβα των αιώνων.
Η σημαία της πόλης και του Δήμου Καλαμάτας υπενθυμίζει την πλούσια ιστορία μας και την καθοριστική συμβολή του τόπου μας στην υπόθεση της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Μόνο υπερηφάνεια θα μπορούσαν, να νιώσουν οι συμπολίτες μας, αντικρίζοντας την να δεσπόζει δίπλα στην γαλανόλευκη, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, σε έναν χώρο προσβάσιμο σε όλους μας.
Οπως είχε δηλώσει ο Πρόδρος της Κεντρικής Αγοράς Γιάννης Μπάκας στην πρόσφατη συνέντευξή του είχε τονίσει: “Η γαλανόλευκη είναι επιπλέον και σύμβολο εδαφικής κυριαρχίας, σε συνδυασμό με την σημαία της πόλεως δηλώνουν ότι το κτιριακό συγκρότημα της Κ.Α.Κ είναι ιδιοκτησία της Καλαμάτας και είναι περιουσιακό στοιχείο των Καλαματιανών”.

Μπάκας: Κάνουμε στοχευμένες παρεμβάσεις στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Τοποθετήθηκαν οι σημαίες στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
To Top