Το δικό μου Σχολείο

Προσφορά δύο υποτροφιών τουριστικών σπουδών από το ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Προκήρυξη ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ τουριστικών σπουδών

Σε εποχές δύσκολες, υπάρχουν φορείς κι επιχειρήσεις, που έχοντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνουν δράση. Η διοίκηση του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ – του πρώτου ιδιωτικού ΙΕΚ της Νότιας Πελοποννήσου – στα πλαίσια της συνεργασίας της με το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, προσφέρει 2 (δύο) μερικές υποτροφίες τουριστικών σπουδών, για τα ακαδημαϊκά έτη 2017-8 και 2018-9.
Πιο συγκεκριμένα προκηρύσσεται:

1 (μία) μερική υποτροφία για τουριστικές σπουδές
στο τμήμα “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας”

και
1 (μία) μερική υποτροφία για τουριστικές σπουδές
στο νέο τμήμα “Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής”
ή (κατ’ επιλογή μία από τις δύο)
στο τμήμα “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας”

Οι υποτροφίες χορηγούνται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε εργαζόμενους σε επισιτιστικές επιχειρήσεις(εργαζόμενοι πλήρους ή μερικής απασχόλησης ή άνεργοι) και σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων. Δικαιούχοι είναι επίσης και τα τέκνα όλων των παραπάνω κατηγοριών.

Προσφέρεται μερική υποτροφία (έκπτωση 50% στην ήδη ειδική τιμή που ισχύει για τους επαγγελματίες του τουρισμού & επισιτισμού) για τα έτη κατάρτισης 2017-18 και 2018-19 (διετής φοίτηση – 4 πλήρη εξάμηνα κατάρτισης) κι εφόσον η πορεία των σπουδών τους είναι πολύ καλή.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου.

Αφορά αποκλειστικά νέες αιτήσεις που θα υποβληθούν από την Πέμπτη 21/9 έως και την Παρασκευή 29/9/2017.

Οι επιθυμούντες να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής μπορούν το αργότερο μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή, να υποβάλλουν αίτημα με πλήρη στοιχεία και βιογραφικό σημείωμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) προς το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
E-mail σωματείου: ak@schooloftourism.gr

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή, που θα λάβει υπόψη της τις μαθητικές επιδόσεις (βαθμός απολυτηρίου λυκείου), αλλά και το κοινωνικό προφίλ των υποψηφίων, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν άμεσα με σχετική ανακοίνωση.

Οι εμπνευστές & διοργανωτές του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ νοιώθουν ιδιαίτερη την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη Διοίκηση του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ, για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά και στήριξη της.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο: 6975715229 E-mail: ak@schooloftourism.gr

Για το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος Ανδρέας Ζαγάκος

Προσφορά δύο υποτροφιών τουριστικών σπουδών από το ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ
To Top