ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κάδοι βγήκαν στην στεριά…

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΥ “ΨΑΡΕΨΑΝ” ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Τη δική τους πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν τα μέλη του ΝΑΣΚ Αίολου που πήγαν το πρωί του Σαββάτου με πλωτό μέσο στην θαλάσσια περιοχή του “Χιλιομέτρου” και έβγαλαν από τη θάλασσα τους δύο από τους τρεις κάδους σκουπιδιών που είχαν ρίξει πριν δύο σχεδόν μήνες, οι γνωστοί-άγνωστοι βάνδαλοι μέσα στο βυθό και παρέμεναν εκεί, αφού το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προσπαθούσε να βρει δύτες για να τους ανασύρει.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια επειδή ο καθένας ζυγίζει περίπου 40 κιλά τους έβγαλαν στην στεριά, ενώ ο τρίτος παραμένει στη θάλασσα αφού είναι σε πιο μεγάλο βάθος και χρειάζεται γερανό.
Ο πρώην Πρόεδρος του Αιόλου Τάκης Δρακόπουλος δήλωσε στο MessiniaLive.gr: “Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε το έργο του Λιμενικού Ταμείου και να ανασύρουμε με δυσκολία – είναι αλήθεια – τους κάδους απορριμάτων που πε΄ταξαν μέσα άγνωστοι. Επισκεπτόμαστε σχεδόν καθημερινά το Χιλιόμετρο και δεν μας άρεσε το θέαμα που βλέπαμε, με τους κάδους να κολυμπάνε στα βράχια, γιατί εμείς ως δημότες τους πληρώσαμε και μπήκαν εδώ για κάποιο σκοπό. Πάντα θέλουμε να βοηθάμε εθελοντικά και θα το κάνουμε όπου και όταν μας ζητηθεί ή κρίνουμε σκόπιμο εμείς”.
Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί το γεγονός ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν την τοποθέτηση καμερών επιτήρησης, όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Οι κάδοι βγήκαν στην στεριά…
To Top