Επί Σκηνής

ΜΕΘ: Ιδρύεται και Παιδική Σκηνή κάνοντας πρεμιέρα με τον “Παπουτσωμένο Γάτο”

Πλέον διαθέτει τρεις σκηνές: Κεντρική, Μικρή και Παιδική!

Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία από το Σύλλογο, μετά την Κεντρική και τη Μικρή Σκηνή και Παιδικής Σκηνής.
Η ανακοίνωση αναφέρει: “Στα πλαίσια αυτής θα παρουσιάζουμε θεατρικά έργα για μικρούς… και μεγάλους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δραστηριότητες με κέντρο του ενδιαφέροντός μας τους μικρούς μας θησαυρούς, τα παιδιά μας.

Πρώτη παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του ΜΕΘ “Ο παπουτσωμένος γάτος“, σε σκηνοθεσία Άννας Ρεσβάνη.
Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας με άλλους φορείς και συλλόγους το ΜΕΘ θα παρουσιάσει θεατρικά δρώμενα στις παρακάτω εκδηλώσεις:
α) Την Παρασκευή 29/9 στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας στα πλαίσια εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρας Άνοιας θα παρουσιάσουμε σε θεατρική μεταφορά το δρώμενο “Τα περιστέρια νίκησαν”. Παίζουν: Παύλος Κλάδης, Λεωνίδας Βέλλης.

β) Το Σάββατο 30/9 στις 19.30 στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών στα πλαίσια εκδηλώσεων του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου θα γίνει ανάγνωση κειμένων από αρχαίες τραγωδίες. Συμμετέχουν: Γιώτα Ζαχαροπούλου, Γεωργία Λαζάρου, Μαρία Λαζάρου, Μύλη Παπαβασιλείου.

ΜΕΘ: Ιδρύεται και Παιδική Σκηνή κάνοντας πρεμιέρα με τον “Παπουτσωμένο Γάτο”
To Top