Τουρισμός

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα EIGHT FOR GREAT

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πράματα και Θάματα» Κοιν.Σ.Επ. με έδρα την Καλαμάτα σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ OCTANOUS με έδρα την Αθήνα, που αμφότερες προωθούν την κοινωνική και πολιτιστική συνεργασία και την άτυπη εκπαίδευση, στα πλαίσια του Προγράμματος Erasmus+ Νεολαία, υλοποίησαν με επιτυχία το σχέδιο με (κωδικό 2017-2-EL02-KA105-003346 και )τίτλο “EIGHT FOR GREAT“, εγκεκριμένο από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., που έλαβε χώρα από 02 εώς 12 Νοεμβρίου 2017 κυρίως στην Καλαμάτα αλλά και στην Αθήνα.
Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, πενήντα συμμετέχοντες δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και λειτουργοί νέων από 10 χώρες της ΕΕ (Εσθονία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Ελλάδα) συμμετείχαν σε εργαστήρια και ανέπτυξαν σχέσεις διαπολιτισμικής συνεργασίας με στόχο να αξιοποιήσουν το περιεχόμενο του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις 8 Βασικές Ικανότητες για τη Δια Βίου Μάθηση στην εργασία με την νεολαία και ειδικά με ομάδες νέων.

Με την ολοκλήρωση του σχεδίου “EIGHT FOR GREAT”, η Κοιν.Σ.Επ. «πράματα & θάματα» θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κ.Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμο Καλαμάτας, την πρόεδρο της «ΦΑΡΙΣ» κ. Αναστασία Μπελογιάννη και την «ΦΑΡΙΣ» για την αρωγή τους.
Επιπλέον όλους τους εισηγητές και τους φορείς που ανέλαβαν δράση στο σχέδιο οι οποίοι είναι:
Νικολοπούλου Σταυρούλα (εκπρόσωπος του Ο.Α.Ε.Δ.), Τσατά Αικατερίνη, Δαμηλάτη Κωνσταντίνα (εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού), Κορομηλά Ευαγγελία (εκπαιδευτικός), Νικόλαος Σουλαντίκας (ICT), Μπαλάσκα Μαρία (εκπαιδευτικός), Δικαιουλάκος Βασίλειος (καθηγητής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών), Μαλαπάνης Αντώνιος (εκπαιδευτικός), Χατζοπούλου Σίσσυ (νομικός), Γιαννακέα Γεωργία (εκπρόσωπος της Culdea), Μαυρέα Γεωργία (καθηγήτρια μουσικής, εκπρόσωπος ΦΑΡΙΣ), Παπαευσταθίου Βασίλειος (πολιτικός μηχανικός), την ομάδα «ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ», Πετροπουλέα Ιάκωβο, Γυφτάκη Στάθη (μουσικό, καλλιτεχνικό διευθυντή Δ. Ω. Κ.)και την κυρία Βικτωρία Καρέλια και το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας.

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα EIGHT FOR GREAT
To Top