Αθλητισμός

Νίκας: “Απρίλιο – Μάιο η αλλαγή της Τέντας”

ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ – ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ

Απρίλιο-Mάιο θα αλλάξει τελικά το πανί που καλύπτει το κλειστό γυμναστήριο της Τέντας”, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και αυτό γιατί “ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο δεν δίνει εγγύηση για την ασφάλεια από τις καιρικές συνθήκες για το παρκέ, κάτι που σημαίνει ότι αδυνατεί να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για να προστατευθεί το ξύλινο πάτωμα και να μην σημειωθεί ολοσχερής καταστροφή μετά από μία βροχή”.
Ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι “το πανί έχει ήδη έρθει από το εξωτερικό, στα μέτρα που προβλέπονται, ενώ θα γίνουν και μεγαλύτερες παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο στον εξαερισμό, στην θέρμανση και στον φωτισμό που θα γίνει εξ ολοκλήρου με φώτα νέας τεχνολογίας led“.

Ο εργολάβος θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να προβεί στην ολική αντικατάσταση της τέντας κάτι που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να διακοπούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οι αγώνες και οι προπονήσεις που διεξάγονται μέσα στο κλειστό από τους συλλόγους και τις ομάδες όλων των αθλημάτων.
Άρα πιο πιθανό είναι να γίνει και στα τέλη Μαίου, ακόμα και μέσα στον Ιούνιο!
Τουλάχιστον θα γίνει!

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου είχε γίνει σύσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας για το θέμα, παρουσία της αναδόχου εταιρείας, και είχε δοθεί χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με το οποίο τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινούσε η αντικατάσταση, θα διαρκούσε 10 ημέρες περίπου και 15 Δεκεμβρίου θα είχε αυτή ολοκληρωθεί. Πλέον, τα χρονικά περιθώρια μετατίθενται για τους καλοκαιρινούς μήνες, ελέω καιρού!

Διαβάστε και αυτό:

Νίκας: Ούτε ώρα δεν θα μείνει ακάλυπτο το παρκέ στην Τέντα κατά την αντικατάσταση του καλύμματος

Νίκας: “Απρίλιο – Μάιο η αλλαγή της Τέντας”
To Top