ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκας: Ούτε ώρα δεν θα μείνει ακάλυπτο το παρκέ στην Τέντα κατά την αντικατάσταση του καλύμματος

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή του Δημάρχου και άλλων αιρετών του Δήμου, καθώς και στελεχών του, ενώ σ’ αυτήν ελαβε μέρος και ο Γεώργιος Νικοκάβουρας, εκπρόσωπος της ΑΡΚΑ Σύνθεσις Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, αναδόχου του έργου: «Αντικατάσταση υλικού επικάλυψης γυμναστηρίου ‘Τέντα’ Δήμου Καλαμάτας (προμήθεια και τοποθέτηση)», για την εκτέλεση του οποίου έχει υπογραφεί σύμβαση.

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ

Για την αλλαγή του καλύμματος της Τέντας η Διεύθυνση Πολεοδομίας θα εκδώσει κανονική άδεια, ενώ θα χρειασθεί και η έγκριση της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής, στην οποία θα υποβληθεί φάκελος στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Επίσης, υποβάλλεται φάκελος στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την έγκριση της παρέμβασης.

ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ- 10 ΕΩΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εκτιμάται ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει περί τα τέλη Νοεμβρίου με ειδική μεθοδολογία αφαίρεσης του καλύμματος και τοποθέτησης του νέου.
Η εκτίμηση είναι ότι η αφαίρεση του παλιού και η τοποθέτηση του νέου καλύμματος θα διαρκέσει περί τις 10 ημέρες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: ΕΤΟΙΜΟ ΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ- 4 ΓΕΡΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΝ

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντικατάστασης θα προστατεύεται απόλυτα το παρκέ της Τέντας, καθώς – σύμφωνα με τη νέα μεθοδολογία – το κάλυμμα δε θα ραφτεί επιτόπου κατά τμήματα, αλλά θα έλθει ραμμένο από την Ιταλία. Το κάλυμμα θα στερεωθεί από 4 γερανούς και θα προσαρμόζεται στο χωροδικτύωμα σταδιακά. Το παρκέ δε θα είναι ακάλυπτο ούτε ώρα.

LED ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΝΤΑ

Σημειώνεται ότι τα φωτιστικά στην Τέντα μετά την αλλαγή του καλύμματος θα είναι LED τελευταίας γενιάς και θα υπάρξει και αντικατάσταση των συστημάτων εξαερισμού.

Νίκας: Ούτε ώρα δεν θα μείνει ακάλυπτο το παρκέ στην Τέντα κατά την αντικατάσταση του καλύμματος
To Top