Μουσική

Εξαιρετική συναυλία από την σοπράνο Άρτεμη Μπόγρη

ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ” – ΜΑΖΙ ΤΗΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Άλλη μια εξαιρετική συναυλία διοργάνωσε ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας» που πρόσφερε στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας την καταξιωμένη σοπράνο Άρτεμη Μπόγρη, σε ένα ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού, την οποία συνόδευε εξαιρετικά στο πιάνο ο Θανάσης Αποστολόπουλος.

Το ρεπερτόριο της συναυλίας που δόθηκε την Δευτέρα 4/12 στο Πνευματικό κέντρο, περιλαμβανε γνωστές γαλλικές μελωδίες, ιταλικές άριες που ανέδειξε με τη μοναδική της ερμηνεία η Μαρία Κάλλας, μπαλάντες του Μάνου Χατζιδάκι, νοσταλγικά τραγούδια του Κώστα Γιαννίδη που όλοι αγαπήσαμε.
Και οι δυο καλλιτέχνες, μιλώντας πριν την έναρξη της συναυλίας στο Messinialive.gr εξέφρασαν την αγάπη τους για την Καλαμάτα, έχοντας στενούς δεσμούς με αυτή κι έναν αδελφικό τους φίλο, τον σπουδαίο Μεσσήνιο βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά, ενώ η κ.Μπόγρη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο και την κ. Καρέλια για την πρόσκληση.

To Top