Τροφή για σκέψη

Κύμα αγάπης και συμπαράστασης για την οικογένεια που κάηκε το σπίτι της

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Κύμα αγάπης και συμπαράστασης από τον κόσμο ξεκίνησε ήδη από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση της ολοσχερούς καταστροφής του σπιτιού της οικογένειας με τα δύο μικρά παιδιά στην Καλαμάτα.

Εκατοντάδες τα μηνύματα ενδιαφέροντος και συμπαράστασης από απλό κόσμο φτάνουν στο MessiniaLIVE. Απλοί πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια να ανταποκριθεί στις πρώτες δύσκολες ώρες, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς σπίτι.
Το σπίτι τους και όλα τα προσωπικά τους πράγματα κάηκαν στη φωτιά. Άνθρωποι του μεροκάματου, αξιοπρεπείς, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε, και να πάρουν δύναμη για να αντιμετωπίσουν τις ημέρες που έρχονται. Το παρήγορο για αυτούς είναι ότι τα παιδιά τους δεν ήταν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι, καθώς η μικρή κόρη τους, ηλικίας 8 χρονών, ήταν στο σχολείο της και το μόλις 18 μηνών κοριτσάκι τους μαζί με τη μητέρα του στη δουλειά της, στο περίπτερο.

Το επίσης παρήγορο είναι ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που ενδιαφέρεται να βοηθήσει στο δράμα του διπλανού του, και να προσφέρει μια χείρα βοηθείας στον συμπολίτη, στον γείτονά του, που δοκιμάζεται.
Η πολιτεία ως γνωστόν με τις δυσκίνητες υπηρεσίες της θα προστρέξει πολύ αργότερα, όταν το κακό έχει περάσει και έχει ξεχαστεί.

Μαίρη Περδικέα

Κύμα αγάπης και συμπαράστασης για την οικογένεια που κάηκε το σπίτι της
To Top