ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Χρειαζόμαστε ένα σπίτι να νοικιάσουμε και ρούχα για τα παιδιά”

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ


Στάχτη και αποκαΐδια το σπίτι της οικογένειας μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Στην κυριολεξία δεν έμεινε τίποτα…

“Χρειαζόμαστε ένα σπίτι να νοικιάσουμε για να μένουμε και ρούχα για τα παιδιά. Είναι δύο κοριτσάκια, 8 ετών η μεγάλη, και 18 μηνών η μικρή, κάηκαν τα πάντα…”, μας δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα Γεωργοπούλου Μπιλιάννα, που το σπίτι της οικογένειάς της κάηκε ολοσχερώς σήμερα το πρωί.

Το MessiniaLIVE τη συνάντησε αμέσως μετά την έξοδό της από το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και μεταφέρθηκε μετά από ξαφνική λιποθυμία, λόγω του σοκ που υπέστη. Η γυναίκα κατέρρευσε μόλις αντίκρισε το σπίτι της να καίγεται και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τη φρόντισε το προσωπικό και τη στήριξαν οι γιατροί. Αμέσως μετά επέστρεψε στο καμένο σπίτι της, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει πως συνέβη το κακό και κάηκαν τα πάντα.

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

Η γυναίκα κλαίγοντας μας είπε πως από τη φωτιά κάηκαν τα δύο κατοικίδια που είχαν τα παιδιά της, ένα σκυλάκι και ένα μικρό γατάκι, που ήταν μέσα στο σπίτι, και δεν κατάφεραν να διαφύγουν.
“Είμαι συγκλονισμένη γιατί χάθηκε το σκυλάκι και το γατάκι μας από τη φωτιά. Τα έπαιζαν τα παιδιά μου και τα αγαπούσαν πολύ. Εφυγα το πρωί και το άφησα να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι μας. Δεν κατάφεραν να σωθούν… “

Μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία, δεν πιστεύουν τι δύσκολη μέρα τους ξημέρωσε. Είναι όμως ανακουφισμένοι καθώς κανείς τους δεν έπαθε το παραμικρό.
Και οι δύο με δάκρυα στα μάτια έψαχναν στα αποκαίδια μήπως σώθηκε τίποτα…
Μάταια. Η φωτιά τα κατέστρεψε όλα
Κάποια ελάχιστα αντικείμενα που άντεξαν τις φλόγες κι όλα γύρω μαύρα…
Μόνο ο ψηλός φοίνικας στην αυλή τσουρουφλίστηκε αλλά δεν κάηκε!

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έφτασε και αυτή και διαπίστωσε την ολοκληρωτική καταστροφή, ωστόσο καθησύχασε την μητέρα, συμπαραστεκόμενη στο δράμα της οικογένειας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για την οικογένεια που πρέπει να στήσει από την αρχή το σπιτικό της, ώστε να επανέρθει η ζωή τους στην κανονικότητα. Είναι συγκλονιστική η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο δράμα της τετραμελούς οικογένειας, που σπεύδουν να προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας. Η οικογένεια δίνει στη δημοσιότητα το σταθερό τηλέφωνο του περιπτέρου στην Όθωνος, εκεί όπου δουλεύει η Μπιλιάννα, προκειμένου όποιος θέλει να τους βοηθήσει να τους βρίσκει εκεί και να υπάρχει μια συνεννόηση σχετικά με τα είδη πρώτης ανάγκης που θα χρειαστούν, ήδη από απόψε το βράδυ, για τους ίδιους και για τα παιδιά τους. Το τηλέφωνο είναι 2721301638 και όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να καλεί σε αυτό και να έρχεται σε επαφή με την οικογένεια.
Και οι δύο γονείς εκφράζουν μέσω του MessiniaLIVE τις ευχαριστίες τους στον κόσμο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό τους, τους συμπαραστέκεται και εκδηλώνει το ενδιαφέρον του.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Πουλόπουλος- Μαίρη Περδικέα

“Χρειαζόμαστε ένα σπίτι να νοικιάσουμε και ρούχα για τα παιδιά”
To Top