Τροφή για σκέψη

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Ζητούν να πληρώσει ο ΟΑΕΔ τον ανεξόφλητο λογαριασμό της ΔΕΗ και να γίνει καταμερισμός του ποσού

Ακόμα μία επιστολή έστειλε η διοίκηση του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας στον ΟΑΕΔ, για τον ανεξόφλητο λογαριασμό της ΔΕΗ, που έχει φτάσει στο υπέρογκο ποσό των 27.691 ευρώ!

Ακολουθεί η επιστολή της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας προς τη διοίκηση του ΟΑΕΔ. Η επιστολή απευθύνεται και προς την Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου και προς τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.

Προς

  • κ. Καραμεσίνη Μαρία, Διοικήτρια ΟΑΕΔ

  • ΟΑΕΔ

Περ/κη Δ/νση Πελοποννήσου

  • ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σας υποβάλλουμε συνημμένα τον ανεξόφλητο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος που αφορά το κτήριο του ΟΑΕΔ, Αριστομένους 95, Καλαμάτα, ο οποίος ανέρχεται στο ποσό των 27.691€ και παρακαλούμε:

  • Για την ξόφληση του λογαριασμού.

  • Τον καταμερισμό του ποσού που αναλογεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας με βάσει την απόφαση 9/14.2.2017 του ΔΣ του ΟΑΕΔ.

  • Επίσης θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι κάθε φορά ο λ/σμός επιβαρύνεται ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 17 Ιανουαρίου η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας είχε στείλει επιστολή και στους  βουλευτές του Νομού, ζητώντας τη συνδρομή τους στην επίλυση του προβλήματος. Τότε ο ανεξόφλητος λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στις 18.082, ενώ σήμερα έχει πλέον φτάσεις στις 27.691 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι προηγούμενος ανεξόφλητος λογαριασμός ύψους 55.032 είχε πληρωθεί από τον ΟΑΕΔ και εκκρεμούσε ο αναλογικός επιμερισμός του στους χρήστες του κτηρίου του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Όπως υποστηρίζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, παρά τις αλλεπάλληλες επιστολές τους στη διοίκηση του ΟΑΕΔ, δεν έχουν πάρει καμία έγγραφη απάντηση.

 

Διαβάστε και αυτά:

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Επιστολή στους βουλευτές για τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: “Το παράδοξο του έχω και θέλω να πληρώσω, αλλά δεν μπορώ”

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Ζητούν να πληρώσει ο ΟΑΕΔ τον ανεξόφλητο λογαριασμό της ΔΕΗ και να γίνει καταμερισμός του ποσού
To Top