ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερό Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία – Χειμώνας από Δευτέρα…

ΒΡΟΧΕΡΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ - ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρές στα περισσότερα δυτικά τμήματα προλέπονται για σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση (κατά 1-2oC σε σχέση με την Παρασκευή). Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νοτοδυτικές διευθύνσεις στα 5-6bf με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα. Οι μέγιστες εντάσεις αναμένονται στα κεντρικά και νότια τμήματα του πελάγους.

Για την Κυριακή 3/12: Άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως κατά την διάρκεια των νυχτερινών ωρών και προς το ξημέρωμα με εξασθένιση και περιορισμό των φαινομένων από το πρωΐ. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι εκ νέου έντονα στο βόρειο Ιόνιο (Κέρκυρα) και στα βορειοδυτικότερα τμήματα της Ηπείρου κατά την διάρκεια της νύχτας. Στα τελευταία υπάρχει πιθανότητα για διατήρηση των φαινομένων με πολύ πιο τοπικό και ασθενή, όμως, χαρακτήρα στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.Ο υδράργυρος τις μεσημβρινές ώρες στους 13-14oC στα βορειοδυτικά και στους 16oC στα υπόλοιπα, ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 4-5 και στα βόρεια 6bf.

Δευτέρα 4/12: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας με την είσοδο του χειμώνα να είναι προ των πυλών!

VIDEO
kolydas.gr

To Top