Αθλητισμός

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: Σεμινάριο με τον Masashi Ebinuma

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Σπάτων – Αρτέμιδας “Δημήτρης Δημητρίου“ , το σεμινάριο Judo για μαθητές και δασκάλους, του δις Ολυμπιονίκη και τρείς φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή Ιάπωνα Masashi Ebinuma.

Ο Ιάπωνας σταρ του αθλήματος βρέθηκε καλεσμένος του Παναλλήνιου Επαγγελματικού Συνδέσμου Προπονητών Judo στον οποίο ο Προπονητής του Συλλόγου μας Μαρκάκης Παναγιώτης είναι ιδρυτικό μελος.

Ο Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας έδωσε το παρών με 7 αθλητές: Θεοδωρακόπουλος Σέργιος, Σαχλάς Γιάννης, Σαχλάς Χάρης, Θεοδώρου Κωνσταντίνος, Γιαννακόπουλος Νίκος, Κοντούλης Θάνος, Μητσέας Στέφανος.

«Όλοι μας ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία και αποκτήσαμε γνώσεις από έναν αθλητή “είδωλο” , τον παγκοσμίου φήμης και κλάσης Ιάπωνα Τζουντόκα Masashi Ebinuma. Έναν αθλητη με ήθος – ευγένια και σεβασμό.

Ο Ebinuma μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά των τεχνικών του , έκανε προπόνηση με όλους και στο τέλος έδειξε τα μετάλλια του εμπνέοντας τους μικρούς μας τζουντόκα λέγοντας τους ότι ,αφού τα κατάφερε εκείνος ,σίγουρα μπορούν και αυτοί αν προσπαθήσουν», αναφέρει ο προπονητής του ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτης Μαρκάκης.

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: Σεμινάριο με τον Masashi Ebinuma
To Top