Αθλητισμός

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: 2ος στα Βαλκάνια ο Κοντούλης

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας αποτελεί η κατάκτηση της 2ης θέσης από τον Θανάση Κοντούλη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων U13, που έγινε στις 17-18 Ιουνίου στην πόλη Σίμπιου της Ρουμανίας.

Ο Κοντούλης πέρασε τον πρώτο αγώνα στην κλήρωση και κατόπιν κέρδισε 3 αγώνες και έφτασε στον τελικό της κατηγορίας των -60 kg.

«Έπαιξε ισάξια και μπορούσε να κερδίσει τον Βόσνιο. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο έκανε μια τεχνική και έριξε τον αντίπαλο του , αλλά δυστυχώς είχε λήξει ο χρόνος και δεν του έδωσαν τον βαθμό .

Ο Σαχλάς δεν κατάφερε να προκριθεί για τον δεύτερο αγώνα . Παρότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας , έδωσε τον καλύτερο εαυτό και αγωνίστηκε με πείσμα και θέληση .

Να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιζαν στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα και τα δυο παιδιά του συλλόγου μας .

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν και τα δυο παιδιά ήταν σημαντικές για να προχωρήσουν στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό .

Το επίπεδο ήταν κορυφαίο και συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές απ τα Βαλκάνια .

Μόνο με προπόνηση και σκληρή δουλειά θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό όλοι μαζί .

Ως Εθνική Ομάδα στην Ρουμανία πήραμε 1 χρυσό, 1 αργυρό ( του Κοντούλη Θανάση), 3 χάλκινα και 5 πέμπτες θέσεις.

Τα τρία τελευταία χρόνια ο Α.Σ.Τζούντο Καλαμάτας συμμετέχει στα βαλκανικά πρωταθλήματα με απολογισμό 1 αργυρό, 1 χάλκινο και μια 5η θέση . Αυτό είναι αποτέλεσμα της θαυμάσιας δουλειάς που κάνουμε στην προπόνηση και ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά του συλλόγου ,αλλά και όλους τους γονείς», αναφέρει ο προπονητής του ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτης Μαρκάκης.

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: 2ος στα Βαλκάνια ο Κοντούλης
To Top