Αθλητισμός

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: Με 4 αθλητές στην Εθνική ομάδα Τζούντο και το 2024

Νέες νίκες για τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας (a.c.judo kalamatas) πανηγυρίζει νέες επιτυχίες, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο – Παίδων Κορασίδων Α-Β που διεξήχθη στην Βέροια στις 6-7 Απριλίου 2024.

Συνολικά, 6 αθλητές του συλλόγου έλαβαν μέρος στους αγώνες, κατακτώντας 4 μετάλλια και διακρίσεις:

  • Σπηλιώτης Δημήτρης: 1η θέση και χρυσό μετάλλιο
  • Σαχλάς Χάρης: 2η θέση και αργυρό μετάλλιο
  • Κοντούλης Θάνος: 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο
  • Σπηλιώτης Παναγιώτης: 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο

Ο προπονητής του συλλόγου, Παναγιώτης Μαρκάκης, δήλωσε: “Ένας χρόνος προετοιμασίας, σκληρής δουλειάς, με πείσμα και στόχους. Καταφέραμε να περάσουμε 4 από τους αθλητές μας στην Εθνική ομάδα Τζούντο, με ένα χρυσό, ένα αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια.

Όλοι όσοι συμμετείχαν πέρασαν στους τελικούς για τα μετάλλια και αυτό θέλαμε από την αρχή των αγώνων.”

Ο κ. Μαρκάκης τόνισε επίσης: “Ο επόμενος στόχος μας είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Α’ που θα γίνει στην Ρουμανία στις 16 Ιουνίου και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Β’ που θα γίνει στα Σκόπια στις 30 Ιουνίου.

Να σας θυμίσω ότι ο σύλλογος μας είναι στην πρώτη θέση στην Πελοπόννησο τα τελευταία 20 χρόνια και ότι το 2022 είχαμε μια 3η και μια 5η θέση στο Βαλκανικό, ενώ το 2023 είχαμε μια 2η θέση στο Βαλκανικό για τους αθλητές μας.

Νομίζω ότι αυτά και μόνο αυτά, δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον a.c.judo Kalamatas.”

Κλείνοντας ο Παναγιώτης Μαρκάκης ευχαρίστησε “όλους τους αθλητές, τους γονείς, όλα τα μέλη του a.c.judo Kalamatas για την σημαντική βοήθεια τους και κυρίως την Προπονητική ομάδα Φωτόπουλο Παναγιώτη και Μαρκάκη Βασιλική.”

To Top