ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tρίτεκνοι Μεσσηνίας: Βοήθεια σε 45 άπορες οικογένειες

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της συνεχής υποστήριξης των άπορων Τρίτεκνων οικογενειών που αποτελούν μέλη μας, την Δευτέρα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διαθέτουμε προσφέραμε σε 45 οικογένειες κρέας, καθαριστικά, γάλα, ζυμαρικά, και παιχνίδια τα οποία το προηγούμενο διάστημα είχαμε παραλάβει από επιχειρήσεις, εθελοντικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους πολίτες. Οι ανάγκες για στήριξη ήταν για περισσότερες οικογένειες ωστόσο δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες περισσότερων τρίτεκνων οικογενειών.


Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων στο έργο μας αλλά θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην συγκινητική στήριξη των S/M Αφοι Μουργή , της εταιρίας Ορυζόμυλοι Ωμέγα, του Εργαστηρίου – Αρτοποιείου Χριστόπουλος και του πολιτιστικού συλλόγου Μικράς Μαντίνειας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς ευχήθηκε στα μέλη που επισκέφτηκαν το παντοπωλείο καλά Χριστούγεννα και υποσχέθηκε περισσότερη στήριξη των πιο αδύναμων μελών το 2018 μέσα και από καινούργιες δράσεις που θα αφορούν το πεδίο της ενισχυτικής διδασκαλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Σύλλογος επίσης ευχαριστεί με ανακοίνωσή του, τους πολυάριθμους εθελοντές που βοήθησαν να γίνει η διανομή των παραπάνω ειδών.

Tρίτεκνοι Μεσσηνίας: Βοήθεια σε 45 άπορες οικογένειες
To Top