Υγεία

Αιμοδοσία Αγάπης Cosmos: 45 φιάλες αίμα και 30 δότες μυελού των οστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η “Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία Aγάπης” την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο κατάστημα Cosmos Καλαμάτας στην οδό Ιατρόπουλου 20 και στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, σε συνεργασία με το Αιματολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου συγκεντρώθηκαν συνολικά 45 φιάλες αίματος και οι δότες του μυελού των οστών έφτασαν τους 30.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην διεύθυνση των καταστημάτων Cosmos και τον διευθυντή του Αιματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιάννη Αδαμόπουλο, που βρέθηκε στο φιλόξενο χώρο μαζί με τις νοσηλεύτριες από το Νοσοκομείο και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, υλοποιώντας χωρίς προβλήματα και με επαγγελματισμό την σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Υποστηρικτές στην εκδήλωση ήταν το cafe DELI που προμήθευε με ολόφρεσκους χυμούς στους αιμοδότες και το “Εργαστήρι Χριστόπουλος” με πεντανόστιμες μπάρες, που έδιναν στους αιμοδότες για την αναπλήρωση των δυνάμεων.

Η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία πρόσφερε σχεδόν τα τετραπλάσια αποτελέσματα σε σχέση με την πρώτη αιμοδοσία αγάπης, γεγονός που δίνει τη δύναμη στους διοργανωτές να την επαναλάβουν, βάζοντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους!

Ο Κώστας Βλαχονικολός εκ μέρους της εταιρείας τόνισε ότι “σκοπός είναι η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία, τη χρονιά που έρχεται, να πραγματοποιηθεί για δύο ημέρες, ώστε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση και να συλλεγούν ακόμα περισσότερες μονάδες”.
Συγχαρητήρια σε όσους έφεραν σε πέρας αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση αγάπης κι αλληλεγγύης και φυσικά στους συμμετέχοντες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/thanassis.poulopoulos/media_set?set=a.10155983741792733.1073742238.683162732&type=3

To Top