Επί Σκηνής

Tρεις παραστάσεις έμειναν από το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ

Τρεις τελευταίες παραστάσεις απομένουν (σήμερα Παρασκευή 17, αύριο Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Νοεμβρίου), για την ολοκλήρωση της παρουσίασης της πρώτης παραγωγής για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018, με το γνωστό θεατρικό έργο «ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ» του Αμερικανού συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι, από το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ.
Οι παραστάσεις που μέχρι στιγμής σημειώνουν επιτυχία, ξεκίνησαν στις 10 Νοεμβρίου και πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής (Νέα Σκηνή), στην οδό Υπαπαντής.

Πρόκειται για ένα δραματικό έργο, με στιγμές που αναδύουν ένα αιχμηρό μαύρο χιούμορ. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι αυτό το θεατρικό έργο αναπαριστά την «κόλαση του οικιακού βίου».

Το ζευγάρι των δύο βασικών ηρώων «ακροβατούν» ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα, την αλήθεια και το ψέμα, συμπαρασύροντας στη δίνη των ψευδαισθήσεων αλλά και των αληθειών που τους βασανίζουν, το νεαρό ζευγάρι που τους επισκέπτεται μεταμεσονύκτια.
Στην εξέλιξη της πλοκής, αποκαλύπτονται μυστικά και ψέματα που κάθε ζευγάρι κρατά καλά κρυμμένα, εκτυλίσσοντας μπροστά στα μάτια των θεατών εκρηκτικές συγκρούσεις με απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων.
Όπως είχε πει ο ίδιος ο συγγραφέας σε παλιότερη συνέντευξή του, το πραγματικό μήνυμα του έργου, είναι «ποιος μπορεί να αντέξει μια ζωή χωρίς ψευδαισθήσεις;», ερώτημα που ιδιαίτερα στις ημέρες μας, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, τίθεται όλο και πιο συχνά, σε όλο και μεγαλύτερη ένταση και από όλο και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης
Μετάφραση: Αντώνης Θεοδώρου
Μουσική Επιμέλεια: Μιμίκα Τάσση
Σκηνικά-Κοστούμια-Φωτισμοί: Κώστας Κατσουλάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Πετρουλέα

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Μάρθα: Σοφία Μποτσέα
Τζωρτζ: Νίκος Κυριακουλάκος
Νικ: Νίκος Καπόπουλος
Στο ρόλο της Χάνυ σε διπλή διανομή: Γιώτα Μπούνα & Χαρούλα Νίκου

Η ώρα έναρξης των τριών τελευταίων παραστάσεων έχει ως εξής:
Παρασκευή 17/11, 9:15μμ
Σάββατο 18 & Κυριακή 19/11, 8μμ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€, ενώ υπάρχει και εισιτήριο με μειωμένη τιμή για φοιτητές, πολύτεκνους, άνεργους & ειδικές ομάδες.
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται εκτός Κυριακής πρωί, 10πμ-1μμ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και 6μμ-9μμ στην είσοδο του Αμφιθεάτρου της Φιλαρμονικής (οδός Υπαπαντής-1ος όροφος).

Tρεις παραστάσεις έμειναν από το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ
To Top