ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή υποδοχή Νίκα σε Τζανακόπουλο στο Δημαρχείο Καλαμάτας

ΕΓΚΩΜΙΟ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ: “ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ”

Θερμής υποδοχής έτυχε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα στο Δημαρχείο της πόλης.

Εγκωμιαστικά λόγια από τον δήμαρχο για τη στάση και τη θέση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, “έστω και αν εγώ προσωπικά διαφωνώ με κάποια επιχειρήματα”, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο Παναγιώτης Νίκας αναγνώρισε το πολύ καλό έργο του κ. Τζανακόπουλου ως κυβερνητικού εκπροσώπου και έδωσε τις θερμές ευχές του για “καλή δύναμη στη δύσκολη ανηφόρα” όπως είπε.

“Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους κυβερνητικούς εκπροσώπους, και το λέω αυτό δημόσια, για τη στάση του και τον λόγο του”, δήλωσε ο δήμαρχος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και συνέχισε “μπορεί να υπάρχει διαφωνία ενδεχομένως σε ορισμένα επιχειρήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι τη δουλειά του την κάνει με πολύ ικανοποιητικό τρόπο και εγώ χαίρομαι γι’αυτό”.“Μας ενδιαφέρει η πορεία της αυτοδιοίκησης και η πορεία αυτής της πόλης μέσα στην οικονομική κρίση, είναι προφανές ότι δεν τα περιμένουμε όλα από την Κυβέρνηση, προσπαθούμε και εμείς.

Η χώρα για να βγει από την κρίση χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, από παντού, συνεννόηση και ένα μήνυμα συνεργασίας και ενότητας, αποτελεί βασική προϋπόθεση.Το επιδιώκουμε και εμείς.

Και νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι θετικά και οι καρποί είναι προς όφελος και του λαού μας και της πόλης. Η Καλαμάτα μέσα στην οικονομική κρίση έχει μια σχετικά καλή πορεία”.

Ο Παναγιώτης Νίκας ενημέρωσε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τις θετικές, όπως τις χαρακτήρισε, εξελίξεις στις υποδομές της Καλαμάτας και της περιοχής της, για την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου, τη σύνδεση του Αεροδρομίου με περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές πόλεις, για την costa navarino που όπως είπε “μας έβαλε στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη”. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάδειξη της περιοχής από το Κατάκολο έως και το Γύθειο και δήλωσε πως “το μέλλον ανήκει στην περιοχή αυτή”.

ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

Απευθυνόμενος προσωπικά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία, καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα, στη μεγάλη ανηφόρα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να υπάρξει φως, να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για τον λαό και τον τόπο και σας εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα και καλή δύναμη στο έργο σας, το οποίο έχετε αναλάβει και στο οποίο τα πάτε πάρα πολύ καλά. Έστω και αν εγώ προσωπικά με κάποια επιχειρήματα διαφωνώ. Όμως είναι πολλή ωραία και η στάση σας και η παρουσία σας”.

To Top