Νέα Προϊοντα

VW – T-Roc: Γεννήθηκε ηγέτης!

Εκτιμάτε την υψηλή αισθητική και τη μοναδικότητα; Το T-Roc ξεχωρίζει από το πλήθος, γεμάτο αυτοπεποίθηση, με μία εκφραστική crossover σχεδίαση και αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης.

Αφήστε μία αξέχαστη εντύπωση.
Αν αναζητάτε εκφραστική σχεδίαση, αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και υψηλή ποιότητα κατασκευής μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τότε το T-Roc σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Άνετο και ευρύχωρο, το T-Roc σας επιτρέπει να του δώσετε μία ξεχωριστή ταυτότητα με στοιχεία της δικής σας προσωπικότητας. Προηγμένα σχεδιαστικά στοιχεία επιτείνουν τη συνολική εντύπωση – μαζί με αμέτρητες προτάσεις εξατομίκευσης.

Σε 3 εκδόσεις και με χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen 4all

Ακόμα κι αν είστε συνηθισμένοι να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, το T-Roc μπορεί να σας απαλλάξει από το στρες σε πολλές περιπτώσεις χάρη στα πλέον προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδήγησης.

Έχετε πάντα υψηλές προσδοκίες – κυρίως από το αυτοκίνητό σας. Γι’ αυτό, το T-Roc διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης 4MOTION που προσφέρει άριστη πρόσφυση σε όλα σχεδόν τα εδάφη, σπορ ανάρτηση για ιδανική συμπεριφορά και προαιρετικά ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις DCC.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ – ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ”

https://www.volkswagen.gr/el/models/t-roc.html#b3520a02a81b48bd4b79a8cc66377cde&item=3&gallery=150114178272461132

VW – T-Roc: Γεννήθηκε ηγέτης!
To Top