ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνωστισμός στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας για τη διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Ξεκίνησε ήδη από χθες Δευτέρα και συνεχίζεται και σήμερα η διανομή Τροφίμων ΤΕΒΑ, στον χώρο Βιολογικών προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας. Η διανομή γίνεται από τις 09.00 έως τις 14.00 το μεσημέρι, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πρόνοιας και με τη συνδρομή εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού.

Και τις δύο ημέρες επικρατεί συνωστισμός από δικαιούχους, που έσπευσαν να πάρουν τα συνολικά 17 είδη τροφίμων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης, που διανέμονται.

Τη Δευτέρα προσήλθαν 436 δικαιούχοι και σήμερα Τρίτη 595, ανεβάζοντας τον αριθμό των ωφελούμενων οικογενειών σε 1.030 τις δύο πρώτες ημέρες διανομής.

Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά χωρίς παρατράγουδα, καθώς οι δικαιούχοι έχουν μαζί τους τα απαραίτητα [ταυτότητα και ΑΜΚΑ], και καταγράφονται.
Τα προϊόντα που διανέμονται είναι τρόφιμα ( χοιρινό, λάδι, φέτα, φακές, φασόλια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, γάλα)και είδη βασικής υλικής συνδρομής (σκόνη πλυντηρίου , καθαριστικό, σαπούνι, οδοντόκρεμα κλπ).

Η διανομή γίνεται με αλφαβητική σειρά, καθώς οι δικαιούχοι  είναι 3.575. Σήμερα η διανομή αφορούσε τους δικαιούχους με επώνυμο από Ε-Κ.

Να επισημάνουμε ότι αύριο, Τετάρτη, δεν θα γίνει διανομή, λόγω της λειτουργίας στον χώρο της αγοράς Βιολογικών Προϊόντων.
Η διανομή θα συνεχιστεί πάλι Πέμπτη και Παρασκευή, τις ίδιες ώρες, οπότε και θα ολοκληρωθεί.

To Top